True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真係無 唔好再鳩up
上一代都有 plus點會冇
個個網都寫無實測完都係無,你變出黎?
pamu

依隻好唔好?
Thanks bro
睇一睇先
人地專登問過架, 自己用緊乜都唔知就收皮啦on9仔
M&D official回覆:
Thanks for the interest! Yes, the MW07 Plus does support AAC codec. Unfortunately, we are unable to say this on the site. Please let us know if you have any other questions or concerns.

Best,
Jason
https://everydaylistening.net/2019/10/30/mw07-plus-and-go-first-impressions/

https://www.cnet.com/news/the-best-sounding-true-wireless-headphones-for-2019/

https://mobygeek.com/gadgets/true-wireless-earphones-with-the-best-sounds-5735

呢三個網都話有啦,有幾多review writer真係會email去問呀,個個見到官網冇寫就話冇架啦,都唔諗下make唔make sense. AAC 咁basic 二千五蚊對耳機點會冇
我有隻係手 係揀唔到aac, 你點講都無意思,實測就係無,柒少陣
美國定強國牌子?
Sabbat 係咪垃圾
android只要有aptx係唔會揀到aac 。我用mtw同falcon試都係咁,喺developer option到揀完aac都係顯示用緊aptx。得sbc同aac就可以揀。你唔識就可以收收皮柒到
温過書先好衝出黎啦傻仔。Aptx音質同連線喺android上面都好過aac,所以個system唔會比你揀。得SBC同aac嘅話佢就會比你揀,因為aac雖然連接冇咁好,但sound quality係好啲
我用部機無aptx的 ,有sbc & aac, 但無得揀aac
小弟想買藍芽耳機俾自己做聖誕禮物,請問有冇邊隻cp值較高既推介??我手機係用android, budget $1000樓下有咩好選擇,唔該哂
我連mw07 plus嗰陣,Aac係灰左無得揀,講完
如果係真咁都幾垃圾,二千五aac都冇
iPhone唔洗諗,睇片delay硬,音質仲天生差
但我睇片冇delay同埋聽落啲聲好過Mtw xm3喎
跌壞左一邊aviot te01d係咪無得整 貪日Amazon平買無保
Mw 07 plus好似好多ching 讚喎,用緊隻雀仔plus好伏
想問07plus係雙耳同時定係有分主副耳(即係連咗一隻再去另一隻)
右主左副
有冇人用NX01AX遇過高速白燈問題?
跟佢話
「把狂閃的一邊放入另一側稍微下壓。(例如狂閃的是左邊, 放到右邊的充電盒, 按下, 如果閃橙燈後解決的話OK)」
都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞