True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
有無人問左大舖係咪都翻左白色貨
諗你都唔好諗
利申用家

要通話 除咗Airpods無得揀
用緊An機
Mw07 plus通話實測ok
MW07 Plus我逼地鐵正常音量講嘢對方都無投訴
心思思諗緊,falcon 同MW07+ 都試咗,音質MW07好D但隔音反而falcon同埋又唔知我唔慣定點,兩隻塞極都唔算好實 冇咩安全感價錢差成千 頭都痛
胃信重味有白
想入全新airpod 2送禮,唔知邊度好
有買貴,無買錯,budget去到一定 mw07 plus, 兩個level
$20 1對 試咗M- 入到盒叉到電 (Falcon)
係咪我隻耳有事 falcon 聲我較一半再加1-2格 剛剛好喎 好多人話太大聲?!
smt網店 平唔知1定200
我喺星際 mus_ _ c_f_

原來新果隻75t唔可以左邊單獨使用...

咩年代

我隻iconx 2018已經可以左右都單獨使用
官方fb d人留comment

Hello Gary! Jabra Elite 真無線系列暫僅支持單獨右耳塞或雙耳塞用於通話或音樂,但左耳不支持單獨使用,多謝您的關注留言,謝謝 🙂
早知跟買mw07
sony 果隻麻麻
買左隻spinfit耳膠屌落mw07 plus到 啲聲仲正
Mw07plus個隔音真係麻麻 最多勉強合格
65T 都唔可以淨用左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞