True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
傾電話防噪一定好過airpod pro
巴打講得好啱 咁出75t算
不過等黑色等到頸到長
衛訊都有? 上online store 都係賣緊65t

Btw
https://t.me/pi0002
邊間衛訊有75t 見到唔少好評決定試下
一定好過airpod 音質同隔音 況且少講電話
Yoho Mall胃訊見到仲有
上面話75t講電話好過AirPod pro
Pairing既時候就係左副
但pairing完就可以左邊單獨用
新手第一次買true wireless
上網睇啲台仔猛咁推Aukey Key series EP-T10
但喺香港好似冇人講
有冇巴打知道?

或者$1000樓下有冇咩好介紹
主要係傾電話 同埋對音質有少許追求
falcon 同 75t, 音質上係未falcon好d?
不過如果你耳仔細嘅話就唔好諗了,65t都幾大粒下。
行同水都係差個保養啫但其實都幾襟用,所以冇乜所謂。你上Price或者Carousell到睇下咩價位囉,再唔係去星際巡個圈睇下試下都ok
75t 定 WF-1000XM3
75t 可唔可以單邊用
等75t等到躁 等到香港有但黑色又未出
到時黑色又唔知等幾撚耐先有貨
單邊只可以右
75t高音好聽過舊嗰隻65t幾多下,舊嗰隻啲高質有啲擦,唔係完美但係依隻smooth好多
佢處理高音好咗又好似冇執返啲中低音,搞到聽落去啲聲有啲散唔夠集中
如果想中低音集中返要用佢個app tune下啲音,我咁樣set完就好聽咗好多
75t 講電話收音好唔好?
65t同75t講電話都係世界級
你出到街好嘈對面都聽得好清
見評測話75T收音太好 如果背景聲太嘈會收埋d聲入去 搞到對方聽唔太到人聲
我自己試就,背景聲會收到,但係你講嘢嗰陣係收得清
知唔知邊道有得試75t 驚易甩想試左先
同問

我女友都係咁,你耳道太淺就冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞