True Wireless 真無線耳機討論 (36)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
葵芳係咪有得試 聽日去試下想
MW07煲咗個幾禮拜好聲咗好多,整體少咗開頭混濁嘅感覺,三頻清析咗好多
佢同airpod pro真係唔知簡邊隻
AirPod pro仲要1月先有貨😫
睇你取向係點啫
要音質MTW唔洗諗
要ANC咪AIRPODS PRO
真 岩岩買既時候我都覺得啲聲唔夠清
用左一個星期之後啲聲靚左勁多再加埋個勁閃既銀色盒同耳機表面 個感覺好高貴
有無人睇到1more最新嗰隻tws anc
呢兩日開始宣傳
anc又可以多一個選擇
真 聽你咁講 即ban
請問如果同mtw比個音質如何?
睇完佢個review 同無睇過一樣
想問下個耳機最細聲都勁撚大聲,點搞
用真無線想唔無啦啦斷斷續續
可能要好似以前啲人咁掛部電話係心口😂
就算心口褸袋有件衫隔住都有影響
較EQ減益
要down咩app先較到,平時無down呢啲
買左falcon, 覺得有少少隊得入左dd...
配邊隻耳綿/膠比較好?
MW07 + connect iPhone 穩定嗎?係街會唔會易斷同lag
comply truegrip pro
我覺得真係TWS+問題,我用MTW純aptx都好地地
睇你用咩聽歌。如果用串流app就冇得校,除非耳機本身有app。如果啲歌係下載晒落黎嘅獨立file, 就可以用Poweramp. 15蚊買app
thx
我都見,叫咩yoho !
仆佢個街,唔通真係過聖誕先賣街?
星際嗰d會唔會有貨先(行貨)
啱啱$900 入左對二手冇保sennheiser。
好新淨,好撚正

而家雙修,出街用Falcon, 屋企用MTW 開transparency mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞