[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
禾hi
Ching ho ball
撐你呀指原巴
G持指原巴
官方根本一直都冇講過,有新聞9up完呢到就當真。12人團aks有一半位其他公司爭6個位點睇都冇可能,就算做假都比3個位比你,4季入面有邊間其他公司有3個位?
我成個post都無話過乜野人,只係FF下,你有無自我中心到咁呀,我9up下都搞到你d推,你個推9咁能大架,屌人老母唔係就代表你威架,支持佢架我笑料算
因為你咁9up完撚全當櫻花佳恩個堆人既努力無到啊
單係呢一點屌你老母個老母個老母都仲得啊屌你老母
唔岩聽咪block左佢,咁樣係到對罵真係好無謂,永遠都唔會有結果
我仆左佢了,之前m巴我都無仆,唔同意見都可以互吹一下,但一開口就屌老母除咗撩交坳就無下一句了
睇黎你都唔明點解要屌佢
大佬一下就講人地係晨早傾出黎
一下抹殺d係成個pd努力到就黎入廠既人
你話點唔可以屌佢老母呢
block左我只會顯得佢自己更加柒同on9
block我好撚威咩?你個人柒永遠都係咁撚柒
仲要扮好愛班女,收皮啦人地點解會有今日你完撚全無理過啊你有撚資格係度說三道四啊?
仆街你咪撚俾我開到po到時候又多一條撚樣搵極都搵唔到新po啦屌
咁你地個立場企得咁定,除左屌人老母真係無乜好講

一個由aks入坑,一個由izone入坑,見過既野差咁多,你就算屌佢,佢都未必知係咩事啦,咁有乜好講
就係要話佢知佢唔撚係大晒
呢度大把人由pd一開始就追
佢9up個段嘢真係傷曬每一個一開始追既人既心
所以唔屌到佢老母開花我唔姓指原
指原絲
果時有人搵唔到新po笑左
好日唔入黎
屎忽痕一入黎仲嘈緊
有冇咁好氣
早輪試過好多次啦
班團愛撚想過嚟吹水又block咗我
結果搵唔到新po返團愛po點知個邊推極都唔郁
最後又要解block我搵po再block 9 我
屌我真係無9up
我呢d長氣魔王同我鬥長氣真係未死過
深夜TV演藝 IZONE manager cut

Izone manager: As of right now, they aren't doing anything.. It seems like we'd be able to do things only after we see the outcome of everything

: Has the jp members gone back to Jp?

Izone manager: No, they're in Korea. At the moment, they're just resting..

https://twitter.com/minjuiced/status/1204385503287447552?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞