[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
黃黑格仔權
咁講Nako已經唔啱出道歌concept
講concept真係多舊魚
好似新人黎🤔
東京個cafe 有人派yes card
個message event好似話延長
https://twitter.com/IZONE_day/status/1203253526979198976?s=19
cafe地點:

Ching個名第一眼睇到嚇親
其實點樣處理都會有人鍾意同唔鍾意架啦,但我而家係想知道班囡仲係咪生存緊X1出街都比人影到啦,而IZ*ONE 一d影都唔見,係街都唔比出定易左容無人識到呀
屌你cj 一撚早諗住要小圈子篩選又要扮民主侵班日本妹呀佳恩果d 玩比個假希望人地
呢樣先至撚仆街呀
同意
所以咪討論囉 大家都係講自己覺得最好嘅解決方法出嚟咋嘛 之後再用自己論點去駁人哋嘅論點之後再瘋狂repeat 去解釋返點解會覺得自己嗰個比較好 呢個就係討論嘅作用㗎嘛去搵出一個好似比較好嘅方法 雖然對結果都冇咩用
有啲人可能會有情緒因為大家對idol嘅態度都唔同 但係屌完發洩完咪繼續討論囉

但係屌你老味有啲人就話公司唔會畀 都係假㗎喇有咩問題 即係反正決定權都唔係我哋到討論嚟做乜7嘅意思啫 咁樣唔係 促進討論 係令到個討論stop咗咋喎
咁樣真係同藍絲或者港豬有咩分別? 乜都唔使爭取唔使討論啦反正政府林鄭都唔會聽嘅 政府中共都唔會畀㗎啦
唔撚好話咩娛樂歸娛樂政治歸政治 所有嘢既本質都一撚樣 只不過個包裝唔同 一個好似正式啲真啲一個冇咁正式睇落去假啲
西面好正
個髮型怪怪地咁
閣下寫得幾好, 激動得來又無感覺到你用自己把尺度落人地度屌人
bis幾間網店賣哂

I went to Shibuya's Tower Records today and found loads of IZ*ONE traces there ...I almost breakdown and cry... #IZONE #아이즈원 😭 https://t.co/oUkCqCwDG8

又修到發光

入房唔洗開燈
源你既 我就有奈子今晚同我摸黑玩到天昏地暗了

躝啦
一開燈 油黎既
cls 我係話個mon咁光唔洗開燈
上次我借你個奈子人型公仔肯還返比我未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞