[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
akbingo完左之後
好耐都無睇過班女
節目cut完一個又一個
我本來都以為日韓關係好大問題,但你睇呢一兩年日韓關係咁差,twice, izone, bts 照樣發到咩咁,好似民間活動完全唔受影響。
仆街啦佢地返日本係一早應承班飯㗎
無飯支持佢地邊到都無得做啊
叫佢地唔返日本真係再次陷佢地於不義
仲自私過叫佢哋唔好解散
下次再見到話咩留係韓國真係見一次屌一次
wizone咪想永續izone

韓網果邊話篇野唔係起訴書黎...係今朝個記者自己整理出黎既野黎
所以下邊寫左唔關公司事
指原畢業個陣佢親手培訓出黎既櫻花同nako都無得返去同佢道別
屌你老母呢件事肯撚定又係韓國班仆街搞成
已經係好多飯心目中留下左好撚柒多遺憾
屌你老母而家仲叫佢地繼續留係韓國係再一次傷害由細追住佢地大既飯既心啊
屌你老母仲叫佢地留係韓國係未等於推佢地推班飯一齊落火坑落地獄啊
班kpop藍絲唔撚該了解清楚啦
jline有今日唔撚係你地培訓出黎架
無日本個系統佢地點會比識到咁撚多野啊屌你老母
無錯啊可能繼續留係日本可能無得再發圍
但屌你老母呢d叫情義啊
你試下睇下櫻花佢個心有愛滋瘟都好
最終個心都係hkt啊屌你老母
仆街啦kpop藍絲唔撚想變日飯就自撚私叫人留係韓國係乜撚野心態啊屌你老母個臭西?
仆街除左831大仇
仲有921強搶民女更加令人難受
屌你老母你地班仆街仲叫人留係韓國?
係未搏俾人屌你老母個老母個老母啊屌你老母?
屌你老母我唔撚想話pd追開既老屎忽就係大撚曬
不過唔撚該你地班831之後追既新飯掰大你地隻屎眼望撚清楚啦
櫻花佢地完撚全同普通韓國練習生唔撚同架屌你老母
你拎練習生個套套落去佢地身上係完撚全唔岩架屌
仲用追其他kpop團心態追呢團自然會俾原本既飯屌到上天花啦屌你老母
再講咩佢地留係韓國我實屌多幾千萬次啊屌你老母
仁美呢?
仁美包埋啦
仲要講?
你都on撚鳩
係咪on9架指原有培訓過仁美?
p牌初飯就唔該睇返佢d歷史啦屌你老母
講hitomi仲大獲
八仔有幾個畢業佢都無得返去見佢地最後一面
屌你老母你仲要話韓國好?
我屌返你老母啊
咁你講咩突破盲腸姐?
屌你老母唔講佢有乜撚野問題啊?
我講埋咪仲撚怪
你都on撚鳩架屌你老母
到最後肥秋係比人撚個個,而加個三個日本成員仲要畀人撳住喺韓國唔放人,肥秋你唔係無行動啊?
其實肥秋係呢d事好撚廢
ngt單野都搞到咁撚柒就知咩事
你唔講我都唔記得pd48第一個po我已經有入去打下牙交
點知打下打下追撚埋
跟住發生既事就真係彷如隔世咁
但後來班kpop藍絲恃住自己點點點係咁講埋d對日飯或者追開pd48既飯其實係好撚難聽既說話
先搞到d罵戰不斷爆出黎
(當然有某部分misa都講得幾過火既)
所以呢個有雞先定有蛋先既問題其實係永無止境咁嘈落去
啱阿,你過隔籬akb po話佢地啦。
指原巴咁激動做乜好啦好啦比佢地返日本啦但到時人地畢業過韓國唔好又上黎屌人老母
個時高朱同竹內畢業過韓國都無人屌到佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞