[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
係…block啦咪鬼睇傻仔留言
光咩復 kpop藍絲唔好亂用呢個term 日日話追produce48班人係怨婦 明明呢個post係成班so called怨婦開嘅就唔好入嚟 團愛撚翻入去團愛post圍爐打飛機咪算 又要鵲巢鳩佔個怨婦post 又要叫哂春咁
咁misa講野有時係偏激左d既,但係佢本意都係唔想造假成員拖累左其他成員
Block 人只係遮住自己對眼
有咩意思
我冇同佢互屌 我屌完佢就算
睇佢啲回應就知佢冇腦 晒鳩氣
block啦 講咁多冇建設性嘅野出嚟引人同佢對罵
都唔知係咪ドM 係要人屌佢老母先訓得著果啲
你仆哂佢地咪得羅🤔
一齊互仆,你睇我唔到我睇你唔到🤷🏻‍♂️
叫人跳樓死真係頂唔緊喎
我就唔覺得只係 "偏激左啲" 囉

不過是但啦,唔鍾意既block左咪得囉
G持misa繼續係度傾計架
佢不知傾得幾high

反正呢度本身係反油po

其實有冇大神試過寄回郵拎依d立拍得?
知唔知地址可唔可以寫集運 定係香港地址都得?
你又話唔入嚟
唔追post
親切
入黎陪下人生巴嘛
佢同阿真,真心唔似咁細
乖 獎你賞櫻

唔睇片嘅話係

依家先知
一早和解左喇
海外地址得但真心好難中
同埋你要留意返香港寄未必趕到個截止日
利申:成日應募但一次都無中過
姐係好似友團以前16選完出嚟夠個個喊反腎,
隔一排就少左人反啦, 到依家個個都話佢正
有班仆街講話唔係wizone唔好入嚟 我屌撚曬你老味呀 睇唔撚睇到標題寫住produce48參加者後續討論區呀?
仲喺度同我講話izone班女解散會點點點 咁你哋有冇諗過831嗰陣時其他落選嘅有幾唔開心呀? 屌你老味
李佳恩比P社撚足一年你又唔撚講 係最近轉咗間公司先好少少
初媛 允真 高恩 娜榮 而家變撚埋失蹤人口啦屌
海允 鍍我出咗道啦 開心啦 但係你有幾可見過佢哋comeback呀 屌你
落選有幾多個可以好似朱里同美宥咁搵到一間好公司? 都唔講佢哋落選大半年之後先入新公司
呢一團除咗曹油膩之外 我唔會話討厭邊一個 我更加有追hitomi 彩演同純b 但係之前新聞都講過最後一集個排名都係假嘅 當你已經唔知邊個係第幾名嘅時候 雖然可能會唔開心 但係我唔覺得要自己既pick背負住污名繼續活動會更加好 尤其係喺韓國呢個haters嚴重嘅國家
唔好再講咩被告受害人 喺所有嘢都未清楚嘅時候根本唔會知道佢哋係咪知道自己做假 但係而家一定清楚知道嘅係佢哋係既得利益者 所以當畀人發現咗佢哋成團 成立嘅不正當性嘅時候嘔返啲有爭議性嘅野出來好正常 呢個唔係畀唔畀返到公道落選嗰班嘅問題 係需要咁做 係「正常」 嘅國家社會都會咁做
再講多次 呢個post唔會完全屬於izone 點解到後期得izone係因為落選嗰班冇曬聲氣啊屌你 冇活動冇comeback點討論呀仆街 如果你淨係想追izone唔該真係自己開po或者去返團po
最後 李佳恩萬歲
海外地址係咪有例子係得過?
佢月尾截我呢幾日寄應該夠時間掛?
我寄野去美國都係14日內
佳恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞