[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
因為嗰時有需要囉

三大難d 不過唔稀罕喇
反正班死忠仲係到 IZONE 不嬲國民度唔高
因為個時要扮純識女囉
代佢答
你班izone已經攞左成年本身唔屬於自己嘅利益 依家無叫你還返出黎 只係叫你咪再攞利益 我覺得冇錯
利申 唔反對解散 但係又唔算支持 佢敢出 我照追
件事係冇錯,不過係你滿唔滿意咁解

加上依加唔單只係唔好再攞咁簡單
造假呢個標籤跟一世,隨時之後冇公司肯接手都唔出奇

當然咁樣只係最壞打算
冇做馬又係出道團嘅成員慘到無倫喎
佢嘅名譽同利益就被今次做馬單嘢跣死
佢原先應該繼續紅落去 甚至帶住呢個熱度返去拖艦 依家隨時偶像生涯玩完 有機會仲要掛住做假個名做人
純藍屍 我純即使做假 都不割
我覺得冇做馬出道到嘅成員好慘
所以我覺得佢地一定要公布返個真實排名
如果唔係跟本對嗰啲成員好唔公平 一世帶著做假
成世傷害
唔會公佈啦
而家個面風向講緊所有人都係受害人
造假入個班 如果公佈左同叫佢地退出娛樂圈冇咩分別
癡撚線連真相也害怕
同popo藍絲叫人唔好執著721 831真相有咩分別
好大分別喎
721 831公佈真相係要令犯法嗰批受到制裁

依加犯法嘅係PD 同班高層
公佈排名對佢地冇影響
但對被造馬出道嗰批可以話係毀前途
如果你咁講犯法係高層,公開真相係制裁高層
咁點解會毀被造馬出道個批先?佢地都係無辜架,怕咩呢?
根本雙重標準到無人有
應該好難
高層點樣做假、咩時間做假、做假關幾多人事,呢啲都已經公佈哂,已經夠去制裁同審佢地,公佈排名並唔會再加多佢地一條罪。

依加造假呢個標籤已經係跟佢地一世,再公佈排名只會令被造假、冇犯法嗰批受更多嘅壓力同傷害,咁又叫公義?

強姦案都係出個犯嘅名、犯案過程、時間同地點,唔通又會出埋被姦嗰個人嘅名?

唔係樣樣嘢都可以拉埋嚟講

SheThree magazine ig 更新
雖然唔會
但真心應該
就算要公佈
都係由成員佢地決定
而家啲資料喺警方度,咁公唔公開既責任係咪落咗喺警方度?
其實都公佈左邊d造假啦 洗乜白紙黑紙再講
咪係油(stone music cj自己友)加starship加woolim 囉
不過嚴格來講無人一個可以話係真,因為成個節目都係假既
最唔順就係cj仲想用班女賺錢
佢地最正路就嘔番izone 賺到既錢 再加倍賠比無出道既女仔
解散izone cj放生d女 所屬既經紀公司再合作重推番班女 唔好再講咩國民女團 靜靜地出歌咪算
路人又gur 要追既又有得追
咁即係 3,5,10
點解又去左討論真實排名到?唔係話左出道名單一早就定左啦咩?投票係多餘
其實一間公司開團前都準備好哂歌曲同風格,練習生都係比人當執藥咁執,大家都應該記得係節目開始前練習生係有做面試,而有幾多面試完入唔到節目架跟本就無人知,可能係個時就已經收左錢揀好左10個8個入隊,跟本就唔係98人搶12個位,可能係80幾人搶2-3個位

FF完了,繼續默默地等cb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞