[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
「話」無計過
咁只不過係最後20人架排名,而唔係真實排名,因為可能有人係第一次排名時就比人踢走左,咁計法點計呢
假設班女唔知情 係受害人
如果而家點名公開 係邊幾個本身冇份但又入左去
到時所有造假矛頭就會指向佢地 壓力去哂某幾個到
其實即係犧牲個3 4個換其他人清白
睇你覺得有冇必要
因為操控個幾個 罪行已經列哂出黎
公佈真實排名對班幕後黑手已經冇影響
只會影響到個班造假入既女
假設係假排名,公唔公佈都一定有辣有唔辣架喇
公佈左,果幾個無份入既咪做左炮灰囉
唔公佈,咪當日課金投票既人射哂落海唔知自己投既真正拎第幾囉
不過投票既數據嚴格黎講都唔會係真排名
死三四個換其他人清白 抵
相信有人係知情
如果唔係點會有人練定歌?
好似係404有人知
希望303冇呢啲...如果唔係個個831喊到咁 你同我講係做戲
..... 即係 303其實都有
Wollim 俾人捉過練習生跳曲奇
跳曲奇其實唔奇,知道同48合作練定冇壞
agger
所以我咪提意加人,被造入團嗰啲係唔知情/唔涉案。CJ又唔係無錢養多幾個,亦都要懲罰佢養多幾個。
加人不如開個新團比個8個人仲好
Miru 根本唔會去韓發展,好多人都各自有工作,唔會睬你。
就算加人有邊個會入,諗唔到
呢個就一定冇可能
其實我有FF過5+X既special project好似SM station咁
有d係講緊404
實有人知情
https://seoulmusicawards.com/vote.html
幫手啦首爾歌謠大賞
Cherry Bullet,Rocket Punch:
Am I a joke to you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞