[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
Con你老母臭閪cept咩
Miru唔啱依加concept?cute and sexy喎
權f櫻花跳up又啱concept
啊包啊奶跳highlight又叫啱concept
笑撚死

化學反應
Concept
其實一直都可以理性討論 係有個人係咪都叫人去死 點點點 咁姐
Who?
要解就快啦屌 仲喺度拖
盲撐包唔包埋入去理性討論
其實ajy 都係擠牙膚,會唔會之後越爆越多,如果四季都係做出來,咁101至404 係咪所有出道既,都要好似姜丹而家咁一齊停工?
我就低級啲 唔人身攻擊已經當係
講到明個人認為
主觀嘅野我覺得唔適合就適合

同埋我一直冇話造假冇問題,只係如果加人concept 入到嚟唔夾會柒咗
其實pd出嚟嘅就已經有保證 唔理咩人唱咩歌都好 就算首歌唔得都係會照紅 同埋落選嗰啲練習生喺pd已經開始累積緊飯 可能分分鐘重多過依家哩12個 所以話concept唔啱同埋哩12個一定最紅所以就換人根本講唔過去 重要個節目講明係全部由觀眾投票選出
班團愛撚唔識字唔會睇
啱呀 唔屌人已經夠理性
加人雖然可能解決到問題
但係依加IZ*ONE可以話係喺最後20個跟concept揀出嚟
如果加完入嚟唔啱個concept仲衰

唔係針對
不過喺最後20個到個人認為 初媛、美穂、美宥同美瑠都唔係咁啱目前IZ*ONE個concept
除非成團砍掉重練
你都on9投票結果大於你所講嘅唔啱concept
同埋你又知唔啱?
你話唔啱就唔啱?
未試過又知唔啱?
又多一個dr strange?
講到明個人認為
主觀嘅野我覺得唔適合就適合

同埋我一直冇話造假冇問題,只係如果加人concept 入到嚟唔夾會柒咗
如果用原班人馬就唔係用依家izone嘅歌 會就返原成員出歌 你使乜替佢擔心
ching無追上個po?
小妹吾g
唔可以咁講
其實101 202無造得咁離譜101只係第一輪淘汰換咗個人 最後出道11人係名正言順 202就出道組換一個
303 404就成團都假
問題係CJ 呢間野到底隱瞞左幾多野,安又會唔會遲下再爆多d
不過咁樣等啲Fans同佢地都好辛苦

Woollim都有份,影響埋火箭拳
有鳩小妹
無影響,佢地仲去左打保零同出生日V,綜藝繼續出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞