[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
照篇嘢嘅說法上個月其實訂好哂兩團去日本嘅機票同酒店,準備上MAMA 。不過CJ 嗰邊同其他公司未傾掂數,所以最後兩團冇去到MAMA 。

一直關注事件
應該係高層嗰邊地震緊,人事變動同對團隊既方針未定,搞到下面班細既都做唔到野。

不過篇整合新聞韓國係咪冇乜人理?
冇乜人講
邊一個時期嘅櫻都係咁正
主要係出左道一年,d人追落有感情 x1就凶多吉少
大細超既話x1 d fans就屌哂鬼喇
一係就兩隊一齊解散,一係當無事發生繼續CB囉
不過都搞到咁,證實左如果全隊都係牙降既,就不如解散左佢各自返自己公司快快手再出道算喇
大佬雪都雪到硬哂
返去等再出道分分鐘雪幾年 再出又未必有而家咁多資源,你肯定會更好?
睇下cj之後點同三大台傾囉
生意嘅野有錢有利益自然有計傾
咪玩啦,清純

有需要嗰時咪清純囉,無需要嗰時就
限定團出道不嬲係人生最紅個段時期喇
再出道紅唔紅到就要靠自己 唔到人話事
仲有izone都紅咗一年 開咗演唱會 日本出埋道
經歷過嘅野比其他韓團好勁多喇 仲唔滿足?
x1都上唔到仲有機會傾得掂數?
所以我話有利益(對雙方)自然可以傾
三大台覺得冇利益又比晒著數你自然唔比你上
所以就算真係cb都唔會期望上到
不過依家件事都未有最後結果都係大家討論下唔同假設嘅情況咁啫
即係你覺得唔解散住,而家繼續長雪會好過解散尋求再出道會好D?
你限定團,谷到盡,好多資源,到完左除非你係大公司
唔係資源你返到去原本公司都唔慌會多得過而家
我認為X1上唔到三大台係因為嗰時啱啱爆大鑊,喺輿論未定調時無線台係會保守啲,唔請太具爭議既人物出鏡。但如果cj賠償做妥,畀到利益電視台,又有各種數據支持團體回歸既話,上得返都唔出奇。你見幾多藝人本人逃稅、酒駕都出得返黎就知,何況本人無涉及刑事既x1同izone。
比著你事業啱啱開始上軌道
而之後嗰年基本上都飛黃騰達
突然間成份工比人叫停,成件事又唔係自己搞出嚟
仲要肯定唔到自己有冇其他機會繼續工作

你滿唔滿足?
要睇下所謂長雪係雪幾耐。apink 12至13年間七人轉六人雪咗差唔多成年都爆得起。呢單野如果幾個月內解決到既話,我覺得可以等。同埋短期內決定解散既話,變咗各成員既所屬公司要接返個波,重新諗過點安排佢地既工作。未有規劃既情況下,我諗各成員既所屬公司都唔想解散住。
邊度純
但係犯過法嗰啲藝人剩係上得返收費電視台
點解佢當年會講得出自己係清純擔當?
扮得成功咪得淨睇pd真係比佢呃到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞