[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
啱 奈b 源b跟我返屋企好過
好凍啊 要全日攬覽緊d佢地
咁sakura同清純跟我翻屋企啦
等我比同佢地瘋狂打機

家下落選個8個
2個已出道
1個轉公司
1個akb畢業去韓國公司
1個r緊腳趾 冇咗影
3個繼續留48g

點睇都係最多加到兩三個
仲要唔知呢3個係咪真係公司比入團

所以都係公布排名 踢走造假 重新出發 補償冇入嘅 錢又好 整個大型出道show/cb show又好

感覺相對可行d
成隊都假架 解散啦屌!
啱 奈b 源b跟我返屋企好過
好凍啊 要全日攬覽緊d佢地
咁sakura同清純跟我翻屋企啦

等我同佢地瘋狂打機

各位早晨
昨晚咁夜打堆廢話都咁多人應,多謝你哋
雖然我把口係賤,但我係愛班女,愛到幫仆街CJ諗埋辦法
強勢
低調出碟,活動剩係走日本同海外。
講真要支持既就會支持,要唱衰既點都改唔到佢地心意
而加韓國風向幫成員,屌柒所有貪污既膠層
我覺得izone可能月底會出翻來,比個驚喜大家
早晨,解散/重組/加人/另開一隊俾無入嗰班,呢四個都係settle呢件鬧劇既大方向,個人有限智慧諗到「加人」呢個係相對比較好既方案
Concept唔夾係實際操作問題,現Iz*one都面對緊(母女line) 。佢哋用一首大家都可以"食" 到既做主打。再用小分隊出唔同concept既歌,好似阿媽權隊長就Ayayaya,阿女Nako就So Curious。
或者啲碟可以賣左出外國先,再睇風向有無人反彈,之後先打歌播綜藝
原來俞絲入過來
加咗源b嘅??
源b冇人要好慘帶開奈b嘅我唔介帶多個嘅 係要買過張床咁
現在仆街CJ係點都要settle 呢件鬧劇。仆街CJ點都要掉個方案出來,受害人接唔接受係另一會事。
以Miho為例,miho話唔接受加人,佢開counter offer話要做足兩年Mnet Countdown主持加MAMA 日本站主持,仆街CJ係要同miho傾佢個counter offer或再說服佢接受加人。
吓? 源同權 左右夾住我喎 而家一啲都唔凍
日本嗰邊我諗要考慮多一樣,日本嗰邊既事務所知唔知jline得三個位仲要全部歸aks,同埋aks有無份賣位。
用咩形式回歸都需要數據支持,cj最起碼要有高層嘗試說服電視台俾izone上返節目,要說服廣告商繼續贊助。而要說服人又要有另外一堆數據。
呢個係第二步。
對我來講,仆街CJ解散/重組Iz*one 等同中出飛,都係渣男行為
琴日係難得嘅理性討論
咁樣傾舒服好多 睇法唔同都唔會互屌
問過我未 櫻純緊係跟我
今日係我架,聽日比你
你都on9投票結果大於你所講嘅唔啱concept
同埋你又知唔啱?
你話唔啱就唔啱?
未試過又知唔啱?
又多一個dr strange?
前幾個post先串完你dr strange
你又知唔撚夾?
你話唔撚夾就唔撚夾?
邊個話你聽踢走咗其他人就會好撚紅?
九唔撚答八
盲撐圍爐講撚到好撚有理性咁
死撚開啦
老實講句,真心唔好唸個團可以當咩事都無完整出返㴝,我真心覺得無理由要班無造假嘅要幫埋班造假嘅頂,比你加人入,個團就會變左。點都有分別,唔好講咩concept 問題,如果你係SM,YG,自己訓練自己揀,我無意見,但你係用觀眾嚟做base 投票出嚟,係無哩枝歌唱。而家點做都會有人嘈,但係最基本係,唔好唸可以保成團,因為本身個團有成員無論有竟無章,佢個正當性有問題~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞