[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
理得佢有我奈就得定我唔算唯?
家下落選個8個
2個已出道
1個轉公司
1個akb畢業去韓國公司
1個r緊腳趾 冇咗影
3個繼續留48g

點睇都係最多加到兩三個
仲要唔知呢3個係咪真係公司比入團

所以都係公布排名 踢走造假 重新出發 補償冇入嘅 錢又好 整個大型出道show/cb show又好

感覺相對可行d
痴線 x1多偶遇到 班囡呢?
唔係得奈b係忍者?其他人呢
都係我以前咁講,CJ肯掉一大舊錢俾group C班女既公司係有可能。加人係個人覺得比較合理去解決呢個鬧劇。
當然就算CJ肯加人,Group C班女既公司唔肯都無辦法。
個人覺得白間,高朱同海允應該唔會係真實排名入邊既top 12。Miho, Miu就咁睇都唔係AKS重視。初緩仲係練習生。公司有明顯計劃既係佳恩,Mystic對Miyu計劃唔太明顯。
可能最後大佬係肥秋,
但人在日本, 日韓又好似冇引渡條例, 日本aks係韓國貪左都走到
好似cj係日本玩pd101 jp一樣
加人係影響最細嘅做法 但同時係最冇可能嘅做法
只可以話唧牙膏式咁講資料 令到諗到嘅嘢越嚟越多
mystic應該係推miyu做solo歌手啦,尹鍾信又幫佢出歌,公司又幫佢接咗個city pop event,張活動海報放到佢個名咁大。
俞絲,減人好傷你諗下,Mina養傷, 以前singal附近志效養傷,Once 都心痛到Hihi。永久減人係仲痛。
另外,你俾冇入嗰班自組一團,你唔唔可以肯定佢哋係紅。自組團得個3-5個人對成員負荷係好大。不如ride on 現有fans base俾佢哋一個機會我都知咁諗係好似利用左現有Wiz*one,但鬼叫係造假在先咩
一樣還一樣喎
我家兩個係受傷 邊同造假 咁又唔可以混為一談

你唔減人咪又係累咗靠自己入到嘅
櫻花大家都有共識係必入 用佢做例子
但家下都要背負造假嘅名 仲點活動
係連日本電台都冇撚埋
我當你解散返日本 個名都衰哂 成個idol人生玩撚完
同埋仲有咩節目肯比一個聲名狼藉嘅團上節目
真係留返mnet自己打飛機咩

咁樣又對靠自己入團公平咩
踢走造票 佢哋先堂堂正正繼續行埋個年半約

我知對wizone對團飯好傷 對831之後先入坑嘅飯好傷
但咁又對一直追pd48嘅人唔傷咩
你問下有幾多人因為831 之後唔撚再追
我覺得機會低左d喎
幫我推左去俾韓國/日本班飯睇到呢個idea先啦
呢幾個月我哋香港人都證明左有idea,肯出聲,肯做就有可能。我唔識韓文,日文,要靠你地
好認同最尾嗰段
但係覺得cj一定唔撚理之前追48而後面唔追呢隊嘢嘅人
踢走幾個空降對班團飯嚟講同解散唔差好遠 係有得繼續追但一定唔爽
而家追呢隊嘢嘅人點都多啲 唔解散嘅睇法又係大多數 風向又係吹參賽者無辜 連啲傳媒都剩係追住班高層嚟講
最後cj一定錫住多啲人撐嗰邊
點加佳恩人地轉埋公司拍緊劇
佳恩心諗:咪撚搞我啊我而加過得好地地
落選者八個中邊個唔會加入可以逐個數。
佳恩轉咗公司拍劇。
高朱出咗道。
海允出咗道。
miyu轉咗公司出埋歌,有活動。
miru做緊nmb ace,仲要好大機會係吉本唔放人。

淨返初媛、miho、miu,而呢三個邊個本身喺出道組亦係疑問。
解散再重組 重新出發啦屌
成隊野本身就係錯誤黎
重組當補償番班女
比人造假踢走個班 好現實咁講可以點賠
加人雖然可能解決到問題
但係依加IZ*ONE可以話係喺最後20個跟concept揀出嚟
如果加完入嚟唔啱個concept仲衰

唔係針對
不過喺最後20個到個人認為 初媛、美穂、美宥同美瑠都唔係咁啱目前IZ*ONE個concept
除非成團砍掉重練
喵同初媛我覺得有機
佳恩唔洗講啦

擺明ajy唔鍾意,講到要排除啲佢唔想要既練習生
為咗個concept踢走某幾個唔太夾嘅先可以推紅班女 正正就係點解要造假揀人
將本身形象嘅女放落去同個團賣嘅嘢唔同會有反效果
屌啦 咁你同造假果d撚樣 有物撚分別
屌啦 我講嘅係如果真係要用加人入嚟呢個解決方法嘅話呢幾個concept 會唔太合適
可能會格格不入

關造唔造假咩事
咪正正係因為有練習生唔岩IZ*ONE個concept
所以ajy係直播投票前自己砌左隊岩既出黎囉
所以咪講緊加人入嚟係冇咩意義
成隊都假架 解散啦屌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞