[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
網上views好似唔關事
逝者已矣 死左既就由佢喇
韓國啲記者係咁仆街,本身已經係盲
成日都鳩up唔駛本
佢地唔作故仔邊有人睇邊有話題度
The perpetrators can be punished, but there is no real way to help save the victims.
All we can do now is give a hug to the trainees who appeared on the Produce series. You can’t throw stones at any member. They didn’t take away an opportunity from someone else. They are all the victims.
— Dispatch

呢啲咪人話
逝者已矣 死左既就由佢喇

i mean 被out 既俾個推抱佢咪算 仲想點
躝啦 jm9呀
twice使做低其他團? 已經最top
係啦係啦
咁做假嘅成團解散再畀返擁抱佢地咪算 仲想點
Cj:我仲有隻碟未出 比我賺埋先
被有形之手剝削完居然只係得個擁抱民主選舉真係廉價
一律問吊 死全家 好未?
收皮啦on9仔
係度極端化件事
由本質開始就唔係民主選舉
問題佢係用民主選舉嘅旗號做節目
最多下次 Mnet 個節目改名
拎民主選舉個名嚟招搖撞騙嚟呃知名度同fans同人氣
即係一個應該係民主選舉但畀人踢爆咗操控票數嘅結果 因為已經選咗出嚟 所以就唔使理
只要下次改返做小圈子選舉就得?
金彩元空降閪
正答
Mnet 唔係善堂
私人公司黎
唔會唔搞,下次公眾參與少d咪得。
傻撚咗 cj造假都可以關jyp事關twice事
護主護到傻撚咗?
係我價值觀有問題定點? 原來而家可以用私人公司要賺錢就可以合理化曬唔公義嘅事既發生
應該係私人公司先容易出現利益輸送
咪傻啦 有人嘅地方就有可能會出現利益輸送
同埋容易出現利益輸送唔代表我哋要合理化同埋接受利益輸送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞