[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續討論區及安俊英屌柒區(493)cj你個乜嘢plan又要拖幾耐先講

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
公司有事咪推幾條友出嚟
嗰幾條收咗皮就當冇事發生㗎啦
所以我咪話係corporate governance問題。呢啲唔係齋賠錢俾練習生可以攪掂。好大機會要洗大錢做返好個企業形象。
其實娛樂事業唔係公用事業同政策事業,佢推返IZ*ONE X1出黎而又搵大錢,股東咪一樣受益,韓國娛樂界有錢搵就理鬼你乜野公義🤷🏻‍♂️
而家股價跌完之後咪又升返
cj就點都一定會賺錢 啲人之後一定會入返啲股票
呢個係真既,唯有期望班仆街高層會知衰,跟住做返好佢
hi 導b
CJ高層?無可能
講真最多頂盡做臭mnet個名
CJ又唔係靠mnet係影視業賺大錢
如果呢單野係tvn我諗應該一兩個禮拜就搞掂咗
傻撚左啊補多年
櫻花nako d上升期無撚曬啦屌你老母
歸你老母啊屌你老母
btw咁樣爆法我係到諗緊如果有人查AKB個十年總選有無做票會唔會爆撚過呢單
首先18年總選肯撚定係做票俾禾珠,櫻花原本應該第一
唔知點解d人成日覺得日本成員留係aks小圈子先會紅,去其他地方發展就會浪費青春,我只係知我睇IZ*ONE 先會留意地佢地
其實akb 衰落緊 返去陪葬把鬼
但好多aks飯成日屌,要人比佢地返去,303完左後留韓國架高朱同竹內我都會留意下,返左日本架我眼尾都無睇過
今次都係限定團加日韓合作先咁紅
如果由練習生做起先出道 邊有可能紅到咁
但而家真係紅左吖嘛,櫻花剛出道直頭有煮飯韓綜,而家唔只亞州識佢地,邊個敢話留係韓國就一定會輸
佢當T團果3個死架?
日韓兩邊賺都唔知幾爽,除非到時學kcon 咁搞到個 jcon
你過去akb po睇下,佢地係叫日本妹過咗韓國唔好返黎架。
大把日飯都寧願班女喺韓國發展
前提係要紅到囉
可以兩邊都紅到嘅團有幾多啫

同埋日本成員最大問題都係日韓關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞