[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
T vs G
精彩過原版game
呢條女係公認最似阿蕉既cosplay
Carlos咁靚仔,變左爆炸頭,屌你老味
笑死 條友衝出黎柒
少咗好多怪

無蜘蛛
大飛蛾
烏鴉
獵殺者改
兩隻植物怪無咗
變咗一隻植物喪屍

無咗弩箭

以前2嘅男女角表裡係四種唔同流程

依家感覺得兩種

仲要無咗傭兵模式
爆炸頭都可以靚仔既
不過呢個成個人中新主角咁
電槍打g成體有奇效
一兩槍死

Leon用密林要四五槍
Carlos拉丁名嚟
應該整番似拉丁裔人,講拉丁口音英文
無蜘蛛同烏鴉係有啲可惜
但飛蛾喺原版本身都有啲多餘
嗰間房嘅唯一作用就係登記臨時user
而登記臨時user嘅唯一作用就係打開一間得一支半自動手槍嘅房

傭兵模式好似係dual shock ver.先有?
G成體一向都係啪三色硬闖
o個時打白金Claire明顯輕鬆d
剩係GL打licker已經安全好多
去到爆機d子彈仲多到有突
條八婆根本移動軍火庫
支電槍反正必經路順手拎埋無壞
我覺得3代最難 , 尤其係對 唔睇攻略就開黎玩既人.
開唔到門 / 執漏重要道具要返轉頭攞果陣 , 明知 Nemesis 就係門後面等緊你 , 但你又無子彈無藥果種恐懼
3玩到就識背
Jill, put this on.
但Leon散彈槍爆喪屍頭好爽
火炎放射器打Boss又實用
都唔係咖 , 如果要順住拎齊file 合日記 , 唔熟流程通常執漏貨倉肥佬份file
Carlos 醫院果一段又係難玩
我覺得閃電之鷹係全game最雞肋的武器, 話就話唔計火箭炮係單發最高damage武器, 但係hardcore下2槍都唔一定打得死licker, Claire用酸彈好彩一野死, 唔死都係加多幾飛手槍可以, 用來打一般喪屍又好似好晒野, 打大佬就一向用刀, 成日唔知把閃電之鷹要用係邊度好
對我黎講jill=tube top, tube top=jill
無左tube top=第二個人
家用機版RE2印象中無傭兵模式, 要電腦版先有
但RE3開始就家用機版有傭兵模式
Jill由Remake 1到5再到remake 3整咗幾多次容
佢𠴱隻放炸彈
有四個人揀嘅
唔知叫咩鬼模式
幾好玩
9月28日 破曉時份
D怪物已經侵襲冚個城
SOMEHOW, 我仲生還
好似叫 特別戰鬥 , 去搵4個生化滅菌炸彈.
記得可以揀Chris , 持有火力最高
capcom又開始了
你係咪痴左線?
你咁樣會炸死曬我地兩個!!
好耐冇見過呢啲
日式鬼佬樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞