[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
希望可以加長啲
最好玩嘅一集
可以加多幾個街景
如果半open world就好
可以自由探索raccoon city
變成整體限時
愈時Jill就會死
而唔係得最尾爆醫院先限時

朋友send嚟
發生咩事
直接出8啦屌
評級都有埋,假咗啲喎
Umbrella corps唔係親生,同個故事寫得唔好
Project resistance 真係為左追潮流而出

肯認認真真整隻ob3一定大賣
佢出返OB協力生存睇故事一定玩返,第五人格唔夾,OB係變數大好多,因為有道具消耗,重要道具,一場嘅道具/武器用多咗變打boss仆街,道具每人道具除咗優子外只有四個,有重要道具唔嘅人死咗變喪屍周圍走好多變數,但呢類型故仔爆曬會好悶
故仔個到我覺得人物節情整得可以再好d

玩完淨係對皮仔同joke 有印象

反而好唔鐘意chris 同leon , 有時描寫到佢地好小學雞

leon 個邊條女 , 玩完都唔記得叫咩名 , 好路人feel
J得過
5其實當普通action game 係好好多
Coop 又正
如果純粹5同6比

我都偏好5 多少少 , 第六集d 轉視角我頂唔順
5 6比我都覺5好玩好多
當時5玩個傭兵mode都玩左好耐
6完全無興趣玩傭兵mode
同fd 玩new game 最難都夠過癮
咁RE2爆晒都會悶啦,無得講GE
如果佢用RE 系統出OB3唔知又會點呢
其實佢5同6 COOP play係幾正
聽你講已經扯扯地
見到jill 都由頭扯到尾
我反而覺得4似外傳...
成個故事最大問題係同個世界冇乜影響

1 2 3 發生既事, 都影響世界 由爆發到核彈
4 好似只係係村入面發生既一段小插曲
CV 我一直想玩晒, 但最後都冇玩到, 好似係XBOX360出左果陣.
佢故事仲似後續多D, 感覺, 氣氛都似1 2 3...仲有CV果段音樂
5就真係擴大左個世界, 但最大問題係4 5 6都有D地下超級古蹟
太超現實, 係我一直最唔鍾意既場境
你話有地下大型實驗室都合理, UMBRELLA做既,
但我依家唔係打緊TOMB RAIDER, 呢個世界有D咁大型既神秘古蹟?
不過5起碼有WESKER, 有JILL, 同之前故事有一脈相承,
6就第一次將單數集數同雙數集數既角色集合, 即係CHRIS+LEON,
世界觀發展到一個似香港既城市, 東歐戰場, 繼承BSAA既故事,
加埋全新既JAKE + SHIRLEY線其實唔差
最大問題都係死唔斷氣既SIMMONS, 好煩膠
單機都好正
ob當年走得太前,網絡未成熟就出損失好多客,如果而家remake真係當新game出都得,好多老玩家都未必玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞