[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
4好明顯係為遊戲>故事而創作
根本好難想像到呢堆題材點放入主線故事,咪唯有咁樣老作個背景故事,除咗個主角係leon, ada,基本上可以話唔關bio事
不過都啱嘅,game一定係以遊戲性行先
cv可以當正傳啦
ob1,2就真係外傳
2re其實都係base on原本隻bio2穩打穩紮,加上一個卓越嘅射擊系統已經好唔同,最緊要冇加啲戇鳩超能力元素
睇埋上面有人提到創作人直頭想行真實系cut走埋啲超現實嘅怪物,再加上故事上佢係cut走好多無謂嘅枝節,我覺得呢方面真係行啱個方向,直頭要呢個方向reboot返成個0-cv
由其係bh0,成個故事都勁撚浮誇同中二病咁,係呢集開始隻boss搞到成個cult咁
Barry呀
Billy係0個監犯呀,0完左就變左失蹤人口
完咗佢
等jill 同ada 可以結婚生仔啦
停經喇

搵啲第二代接棒
講起cv,唔知有冇機會重制
由牢獄到南極基地冇咩位悶場,最記得拎支狙打雪地個boss
用刀仔先係王道
其實BH3本身好似用外傳名義開法
但CAPCOM想保銷量先掛3個名
(事實上,BH3本身可以話係BH2既另一邊故事)
睇RE2大家都好受落
不過8代d主角由超人變返做普通人又好怪
ok 既 , 唔好咁多空難唔死 , 跳火車又唔車 , 幾層樓趺落黎又唔傷個d

正正常常多d 怪多d 子彈同槍械係冇問題
自己玩過晒0-7集始終都覺得1最正, 其次係cv同4.
希望re3可以整返長啲個故事
Sorry
成日認錯
其實第3集

成個城市
可以多啲建築物
或者每幢建築物多啲地方可以去

或者加啲僱兵模式同突擊模式咁樣
增加耐玩性
重整OB係好多Fans嘅期望當年好難Online玩,而家終於解決晒,救Capcom快啲整
其實佢可以用re2個系統加個連線落去出個dlc試下水溫,係掂ge米分小小資源整隻ob3囉
好似因為運動開始咗而無再更新
竟然改走件tubetop?
有冇搞錯
其實我幾中意Piers
明明出左個角色出黎可以接下班
仆佢街,一集就整死佢
正式宣布capcom再無大波妹同tube top

9成9係因為怕咗女權
以前細個玩 俾隻追跡者追9條街
驚到熄機
係 , 根本re2 個系列大部份人都收貨

最麻煩個樣已經解決左 , 淨底只係劇情同素材問題

但以bio 個世界觀 , 再出多十年都用唔晒
打錯字 , 「系統」先啱
拎狙打雪地Boss拎我諗起MGS1
其實蕉bio3個look太日系,估到一定改硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞