[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
工程師: 我都唔明大家屌咩野,性感衫要DLC先有就預咗架喇,而且我睇死你班毒撚到時都係玩裸體mod, 我仲整咁靚做咩柒
以現代角度隻game係優秀但唔夠喉

其實現代對game係好挑剔,當re2個表裡關唔夠出色時,佢既長度,即係直線內容量就唔係好乎合現代game個要求喇

反應咁好,好難唔話係有原作光環加持
始終覺得Bio最正女角係Jill
點解Bio5變咗金髮妹
重溫吓UC嘅fans service
我又要比人追殺啦
有無當年個隻咁正先? 忠於原作 ? 純粹畫面變靚?
第5集個jill咪幾好
DC雖然早出街, 但算係同PS2同一世代的主機, 機能點計都高PS1一皮
呢集開始變大屠殺,降低咗解謎要素
其實以遊戲性計佢唔係咁差,因為1-2其實都冇乜喪屍打
反而想知隻nemesis點樣做到比mr.x更有壓迫感,應該真係會追到好貼
bh3解謎係簡單喎,單向一個一個咁解,地圖都唔使重複來回走嚟走去
好似outbreak咁
入動物園打喪屍大象 鱷魚 班馬 猩猩
暴力血腥版
carlo個頭搞乜鳩
肯定會加長carlos條線
Bio2 Bio3 都 Remake
希望有生之年見到CV Remake
mo ball jill
好似只係咬嘅一瞬間按r1啫
我覺得佢要加落去都唔難,話晒都係第3集特色嚟
但難度會相應降低
Carlos 神carry
其實睇落似完全大改嘅新game,但細心玩落就會發覺同舊bio嘅玩法好似,當你係咁speedrun咁玩就會明
不過我諗應該冇乜人明我講乜
根本係一隻新game, 用re4果種over shoulder view (不過上手操控比re4好得多), 可以理解做用返re2故事做左隻新game出來
我覺得re2 remake係上佳之作挑剔位唔多, 不過如果你係re fans有玩過原版re2, 你會覺得remake個表裏關唔係原版咁兩條男女並行的兩條獨立路線, 變左做表裏只係平行時空單一主角, 故事上反而比原版差左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞