[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
以重製黎講 RE2 係超水準表現
以現代GAME 黎講可能內容長度較短,但都好好收貨有突
的確雙路線方面安排得唔好,冇左協作 / 同時進行既感覺
個結果會好似 RE7 Not a Hero 咁
jill個樣
但係jill係1個時係真人樣,2既女主有真人樣?
JILL
反正都埋唔到身驚咩。BTW換著係現實發生, 喺下一秒唔知會唔會死嘅陰霾下我會著自己鍾意嘅衫囉
以重製嚟講唔合格先係,明顯做到一半趕出街
搞到AB路線變晒獨立平行世界,連男女各自ending都冇
希望RE3俾多少少時間完成佢
capcom搵到錢仲唔食住條水咩
多謝巴打 高質review
睇左gameplay都幾正
咁以前第五生環者 個啲有無返? 啲槍又堅唔堅抽?
第4生還者同豆腐都有, 豆腐模式更加豐富左好多
槍械上都係Leon拎散彈+麥林+火炎發射器, Claire榴彈+電擊槍, 輕機槍變左Claire獨有, 遊戲前期覺得Claire槍械比較弱(Claire基本手槍reload超慢, capacity細, 但damage & critical rate高), 後期裝備齊全就變成Claire火力強得多而且輸出變化多
平心而論
除咗表裏關之外其實都無咩大嘅問題 算係咁㗎啦
Leon散彈打喪屍一流 但對Licker除咗刀之外無有效武器
Claire支輕機槍同電槍好雞肋 好多攻略都教人唔使拎
咁我都唔鐘意佢改左路線同故事嗰PART,但其他真係超水準表現喎
唔似其他重製純粹換下畫面就算
有mod
唔識就唔好出嚟柒
如果玩speedrun, 根本除左散彈同榴彈外都係雞肋
電擊槍係無乜用, 但如果唔係玩speedrun, 把輕機槍用來清場幾好用, 子彈多, 而且單發damage似乎比9mm/.45ACP高, 射腳hardcore都係三四發即斷, 係無critical hit咁解
唔識扮識
都唔知邊撚個設計 經典造型改成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞