[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
重製版最尾 三個手拖手行公路算唔算交流緊
寄生體期實ok
起碼叫做現實啲
有生物基礎
點都無3.5個種幻覺鬼怪類咁離奇
不過umbrella 就完得好無厘頭
要鎗game 先草草交代番
明明係final boss
四𠴱種玩法直頭有前瞻性
Gear of war 等其他大作都要抄佢
講遊戲性就一定好過舊
我0、1、2、3、cv、4-6、啟示錄12、槍game 都玩過晒。
當時第一次接觸第四代體驗版係震驚
記得第一次遇見電鋸佬係心寒
體驗版都玩成十幾次
佢去整咗隻the evil within

之前仲有隻shadows of the damned

但係都係脫離唔到生化4嘅框架
或者分兩條線
新嘅繼續賣劇情嘅無雙超人
炒冷飯就保留原始嘅氣氛
the evil with in好唔好玩 之前見特價 有少少想買
可以接受

氣氛幾好
咪啫係以前咁
Revelations囉
TEW .... 係好撚恐怖
嚇到仆街
但你要頂到好核突好獵奇先好買
同埋唔好買日版 柒過Bloodborne less blood edition,
同埋係得PS3質素
唔好嚇人

唔係好恐佈啫

我出名細膽都頂得順
槍game嗰隻仲要好明顯係用capcom啲剩餘素材整嗰關出嚟,隻final boss係機械人嚟
爆過n咁多次都諗唔明,推得郁舊咁嘅石,仲要一鎚打到舊野飛起少少,點解唔同wesker隻揪

re6個jake都叫做本身有病毒揪贏隻怪可以解釋到
link 呢屌你
唔夠Wanker快 拳重但慢
利申9up
抽過好多次都打唔贏
威哥係單手攞飛彈扔人
點玩啊
可能人地威哥一拳打爆舊石
威哥:無駄無駄,貧弱貧弱
wesker可以一掌打到人飛走wo
三上做到第一條村之後就因為撐任天堂獨佔比人炒咗
好似學左武功識飛天
睇左咁多ching講都未有人講Revelations
其實Revelations比起4,5,6更似正傳
希望re3收得,出埋0/1/cv,再黎Revelations就正喇
sor,岩岩check過原來Revelations已經出左高清
第一集好玩 第二集又膠化晒

兩集都有練TA
唔係踩舊作 , 但如果而家出隻game 係用翻cctv 視角

我諗起碼一半玩家唔鐘意 , 仲要舊bio 個隻坦克式操作 , 可能真係得翻死忠玩

有時時代變咗真係好難翻轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞