[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
屌~~~
佢不如等多陣,同鬼武者做ps2首發game
有生之年系列
唔該制作組唔好同我講隻resistance 就係重制outbreak啊
精神續作
有冇當年既傭兵模式?
RE2無,3應該都無
SHIT
BH2個傭兵係加強版先有
但RE2有保留到原版已經有第4生還者同豆腐

所以相信BH3原版已經有嘅傭兵模式都會保留
如果唔係真係極低重玩性
Resident Evil Revelations - 190萬
Revelations 幾好玩 原來咁唔賣得
我覺得Revelations 1好過2
2太著重射擊,變咗The Last of Us
1出錯平台啫
2當年擺明抄TLOU
Revelations 1開發成本低好多
190萬賺到笑喇
初時出n3ds
之後先移植上ps3 xbox360 pc
之後switch出 我又買多左次
2我完全無乜性趣玩
佢個突擊模式好好玩

中毒性高

每個人有唔同技
又有得擦槍擦道具
條女拎電筒照怪 啲怪會變灰
但其實2幾好玩 好玩過5同6
+1
4之後最似模似樣就係佢
5當年第一個feel係
做乜變左係到打黑人
今時今日remake會唔會俾人屌政治不正確
低成本試驗性質, 連配音都揾freelance配
其實分開正傳同revelations呢個做法幾好, 如果當時第7集當revelation 3咁出應該冇咁多人屌
講美劇應該係Revelations系列似D
分chapter,有上回提要之類,時間線又跳嚟跳去
(我記得1講到原來有2艘遊輪果一幕真心有驚喜)

6反而係學埋D電影大場面咁,但係眼高手低,變咗疲勞轟炸咁滯
衰過Michael Bay果D追逐爆炸場景
Carlos改得唔錯,終於同leon有分別,好man好滄桑好有傭兵feel

但係我屌,我個靚蕉,而家變左做李慧瓊子呀
cv原先出係dc話係dc獨佔game, 但後來為左出貨都出左ps2版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞