[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
似係加返病毒爆發時, 抵抗之後淪陷o既劇情
其實Billy Carlos呢D軍佬...加入BSAA同CHRIS組隊本來可以寫出好正既故事.
係CAPCOM唔利用...
我仲等緊dmc5se先買
好似俾capcoin fake左
仆街之前獲獲呀哥(Vergil)版迫我買多次玩多幾次
諗住今次忍手等下,呀佢老尾完全冇聲氣
寫個新人,同用個舊人,應該係寫新人無咁大局限
港漫同G 打到飛起
第三集有就正
兩者都係一集主角, 唔見得有幾大局限
SHERRY都冇諗過出返黎, 結果RE6條線其實幾有創意.
Billy Carlos人氣唔夠高
應該好難
4果隻Las Plagas, bio 5 / CG電影版可控制既獵殺者都關事
故事唔會改加啦應該,係細節位會修正
但我覺得唔會RE4-6
直接出8
dllm Jill對大奶奶呢
出多D自然有人氣
chris都係第5集轉型做左肌肉佬後先人氣爆發
佢係直情轉左型做美國隊長
重製cv比較大機會
但都想用呢個engine重製埋1,根本1就已經有晒現世代quality嘅3d地圖(只係佢轉做cg背景),慳返好多功夫
唔會RE CV
其實sherry同jake真係最似接班人,但講到佢地能力太勁,又自愈能力又徒手打喪屍
Classic Costume Pack carlos個頭都變返舊
會唔會係史上第一隻remake完再remake嘅game
cv重制就正,想睇下個人妖高清化會點樣
我成日仲係到FF wesker未死, 避開左粒飛彈
piers放電救左chris, 架船爆炸死唔去
CCTV角度先睇到阿jill畀喪屍咬幾啖會肚痛
應該唔會啦,唔都係都唔會一黎出2
CV真係死左條心,OB都介大機會過CV
點解
CV個版權係$EGA到
都要原生平台性能好先可以做到

好彩三上企硬無用ps2做原生平台去寫1re,0,4

唔係既話你會見到勁多fail位 你望dmc hd就知咩事

鬼武者好似拎xbox版去做hd remaster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞