[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
仲要係識跑嚟追
重製CV好撚過啦
我買齊晒咁多套 , 好似有 bio 2, 3 , cv , 套書仲喺屋企 , 前幾年見我老豆睇到津津有味
好想玩 正式公布未呀
走得太前
如果依家出一定紅,當年network太弱被冷漠
唔同,覺得佢似喪屍咁下下爆窗入似佢多啲,下下開門入太柒,唔似佢,仲有bio2 RE見到有二樓有好多爛牆,咁先似佢
(利申:好記得時間線蕉比Leon佢哋早到RPD嘅,羅拔係證明)
追跡者好似智慧高啲
nemesis 有遠攻 做低佢又有武器箱
而家呢個世代出OB真係最適合
不過capcom on9走去整Umbrella corps / Project resistance,完全捉錯用神
唉,又要抄第5人格整個做鬼既變左競技類游戲
懷疑佢想食電莖果飯
正呀 快啲出
入得ghost survivors都係凶多吉少
留意佢嗰關一開波條片係把槍對住下巴想自殺,跟住收到無線電先冇咁做
ghost survivors定位故事入面已經死左的人, 但虛構個平行世界佢地點係逃出生天
佢邊有死
但佢係狂氣型,唔係話佢無智慧,係咁直接先代表有效率,如果你有能力撞爆牆/窗,用最快嘅速度入去殺taget,你都會咁做啦,到一啲密室,密閉房間先開門入更反映佢狂氣中有智慧,製作困獸鬥嘅戰術
咪就係
條友係咪記錯CV嘅Steve
昆蟲驚嚇位其實有彩蛋,係停屍間成件事即刻合理哂
同Billy一樣變咗失蹤人口
不要問,只要丁
未出之前好驚見到重製版飛蛾/蜘蛛會係咩樣
點知玩落先知無咗,唔知是福是禍
Billy有提過佢做後勤,但卡樂B佢就真係無下落,最搞笑bio3 end圖好似同蕉拉埋天窗咁,但之後又無咁
卡羅斯慣咗叫卡樂B
seed呢
好心你地咪咁懶啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞