[突發]生化危機3重製版封面洩露

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
佢唔死 Leon點拎更衣室鎖匙呀

Sorry 舊版Bio 上晒腦
Raccoon city可以整到好大 係睇capcom有冇心整啫
其實bio呢隻驚從來都唔係第一身
re2 remake之前我已經覺得Claire好正
但係依個阿jill我麻麻地 睇樓主貼poster個樣反而正好多 個poster係咪p圖
最大問題係副尊容
唔係呱,新Jill感覺好過初時見到re2 claire
claire玩耐左都順眼啦
Re2 Claire不知幾可愛~又夠姣
re2 remake未出之前我已經覺得新既Claire好正
但係依個阿jill我麻麻地 睇樓主貼poster個樣反而正好多 個poster係咪p圖
有心就唔會係隔一年就出啦但係期待會有outbreak remake補大啲地圖
係個樣
阿GILL 咁撚樣衰點玩呀
成隻CAPTAIN MARVEL 女強人咁

心口加舊鐵做乜鳩
https://youtu.be/EyCZP1wDxEM

好撚正宣傳片
自爆裝置來
留名隻game 出咗之後個個都J 阿Jill, 同Bio 2 re 個時Claire 一樣
見Death Stranding有舊 BB,有樣學樣
幾型 有啲架佬味
我估加舊鐵黎改善tyrant心臟外露問題
sorry p牌仔借個位

男銷售員 6 月涉推跌六旬男子致死被控謀殺 控方近半年仍未能確定死因
https://lih.kg/1776775
3短過2成半 以前玩都係幾個鐘爆機
我係到諗緊 , 玩BIO3 個陣 , 如果有得出補丁係BIO2 個到再加新要素 , 成件事就真係好正

兩邊互相影響

我明
4月
出得咁突然
BIO2 G 都識跑 , 全部可以直衝過去....
如果namesis 全速衝過黎都幾恐怖
好似玩evil within 2 比電鋸女鬼追咁
佢個鼻....隻野依家成隻腦魔咁
preorder個先似囉,成個路人咁
其實都幾難搞 , RE2 都話有AB 兩面表裹加埋4個
BIO3 PS年代本身重短過LEON A+B...
佢唔加長個故事+地圖真係好難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞