[now突發]選舉事務處遺失兩部有1200選委資料既電腦

512 回覆
181 Like 2 Dislike
部電腦有選委資料關佢地投邊個咩事?
上面吹撚到投比john tsang 個班無撚左半條命咁
寫個屌字果位人兄 rip

係喎

+x哥
得個人資料點清算?要知777係乜水應該係偷票箱
講真情願真係比共產黨運走左,橫掂被投票上次已經發生左,落入不法分子你仲驚

共產黨已經係不法分子

共產黨根本一早有哂啦

支那一早有晒錢, 但又要香港上貢

你自己諗清楚先好up la
要香港上貢係寫疑外界睇

支共偷港人資料寫比外界睇呀?
比全世界知支共有港資料對支共有咩著數?
用下腦先好冇
老老柒柒
政府D所謂加密有D信唔過

可能有個九世都唔改嘅 local administrator password

[quote]【明報專訊】還有兩星期便是第三屆特首選舉,全國政協常委何鴻燊不單認為角逐連任的特首曾蔭權能夠高票當選,而且相信當日的「白票」會少於10張。何鴻燊警告800名選委,投白票等同不尊重自己,他又說﹕「我跟你們講,你們以為投白票就無人知道?一樣知(道)!」他強調「一定有辦法」知道誰投白票,但記者追問有關方法時,何鴻燊則大賣關子﹕「我不會話你聽!」

[/quote]
想同果幾位投左薯片既建制派講,有咩未做好做埋去,好快會有洗頭艇黎接你
好擔心d 資料會點被利用

全部係泛民冇驚喜

反而777有價值少少
得個人資料點清算?要知777係乜水應該係偷票箱

上面吹到連邊個寫個屌字都知
成班弱鳩智
老老柒柒
政府D所謂加密有D信唔過

可能有個九世都唔改嘅 local administrator password

block 左隻5毛
嘩 黎料喇

係囉,冇電腦資料都知係邊班啦
我另一個睇法

其實佢要知道呢啲資料無必要用遺失電腦呢個原因
會唔會意義大於一切
扮啦屌係老母, 咁大個執法機關會犯啲咁低級錯誤
九成扮唔見比咗某方案啦
就算有建制投薯片,個數根本距離影響大局好遠,有幾大仇口先,我始終覺得查777入面有咩人可能性高啲
大家就快有得拎大陸身分證~
中國黑客點會破解唔到垃圾港共密碼
世界級
今鋪有排清算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞