[now突發]選舉事務處遺失兩部有1200選委資料既電腦

512 回覆
181 Like 2 Dislike
懷疑係俾未來人偷左
投品客嗰幾十建制RIP
等睇屈鳩泛民偷

香土班人講緊比美國FBI CIA偷

講真,比美國偷呢個個可能性一定大過大陸。同埋唔一定係政府,私人企業偷個誘因仲大,試諗下我可以用D資料sort 到幾多野出黎,可以知道一個好detail 同exact 既年齡性別分佈已經幫到我做好多商業決定。

咁使咩偷wo
出個價比支那班人,大把人爭住賣啦

俾財仔、大集團都爭住買啦
我係選民喎

可唔可以告鳩政府疏忽 ?

假設日後有人冒認我做非法嘢
咁點計先?
或者我生命財產受威脅又點計
等睇屈鳩泛民偷

講真,比美國偷呢個個可能性一定大過大陸。同埋唔一定係政府,私人企業偷個誘因仲大,試諗下我可以用D資料sort 到幾多野出黎,可以知道一個好detail 同exact 既年齡性別分佈已經幫到我做好多商業決定。

咁使咩偷wo

偷到咁揚太低手

唔多信美帝做
等睇屈鳩泛民偷

咁使咩偷wo

偷到咁揚太低手

唔多信美帝做

美帝係想做,hack咪得囉,駛鬼偷你咩
有冇人知政府多數用咩手提電腦,定係會用特製去裝啲敏感嘢

以前見lenovo多, 而家唔知
我唔認為佢地細心到識用特製電腦裝敏感嘢

特製電腦只會出現嚮科技工業強國,你諗諗如果一部特製電腦唔係自己人整而係要入口,一來同原意矛盾,二來顏面何存
屌你, 今日已經冇新聞講呢單野, 大佬咁大鑊選管會係咪即刻開個記招交代下呀, 而家好似普通一單失竊案咁, 痴撚線

選舉事務處 淨係出左篇二三百字既新聞稿, 無做過其他野

不如打去選舉事務處問下
全港 300幾萬選民打去問下啦
過了若干天他們會說已經找到了

搵到部電腦已經無用⋯

D data 都俾人copy 晒
屌你, 今日已經冇新聞講呢單野, 大佬咁大鑊選管會係咪即刻開個記招交代下呀, 而家好似普通一單失竊案咁, 痴撚線

選舉事務處 淨係出左篇二三百字既新聞稿, 無做過其他野

不如打去選舉事務處問下
全港 300幾萬選民打去問下啦

溤驊我屌你老母仆街死啦正冚家鏟
以後知你個名就知你地址電話
我愛習大大
其實大陸要你D個人資料使唔使咁低裝去偷部電腦,打個電話比小英子,即刻自己快馬加鞭by hand 拎上黎啦……反而你話佢想制造白色恐怖就有可能

唔係所有部門都完全被中國政府控制曬
突然間諗到⋯

如果警方最後係亞博搵到件we connect 風樓⋯

會唔會林鄭有機會當選左都上唔到台呢
等睇屈鳩泛民偷

咁使咩偷wo

偷到咁揚太低手

唔多信美帝做

班友咩野都話美國做架啦
選舉特務處終於奶野 等睇政治清算
等睇屈鳩泛民偷

咁使咩偷wo

偷到咁揚太低手

唔多信美帝做

班友咩野都話美國做架啦

鄉土講既野都好信
最後 冇人需要負責
最後 冇人需要負責

有既, 全部門負責, say sorry law
不過冇炒人, 繼續番工一切如常
唔係save 落個excel 咁on9 下話

唔係重可以點呀 啊哥
你去立法會投票 咪又係一大個表 畀人劃劃劃架姐

拿我咁睇︰

Save落Excel 不足為奇
我覺得某大集團 直接派人偷全港選民資料
用來製造假證件 搵人冒充選民 代為投票 不足為奇
Why Now? 遲下又新東補選,準備岩架喇!
揀定影武者,印假身份證,差唔多

到時立法會補選,投票時站內主任問你拎身份證 你拎得出
佢對住個表劃一劃
個戲子又睇落差唔多樣
主任都唔會細心check容貌,
OK搞掂,你可以入去投票喇
投完,走得

到本尊出現投票,嘩畀人投左既!?
無問題,投多次,大不了cancel前面第1次
但好多長者本尊唔出現,所以不會大量拆穿
又捉唔到影武者,影武者根本無罪責,一早過左關返左去啦

任務完成
可以操縱結果

之前可能要靠長者畀資料地區大黨議員 集團先有data去冒
依家成個Excel一氣過 18歲到100歲既人既data都有 大把data去冒 不止長者

集團醒目啊

第一張票入咗票箱,可以點CANCEL?
唔係save 落個excel 咁on9 下話

唔係重可以點呀 啊哥
你去立法會投票 咪又係一大個表 畀人劃劃劃架姐

拿我咁睇︰

Save落Excel 不足為奇
我覺得某大集團 直接派人偷全港選民資料
用來製造假證件 搵人冒充選民 代為投票 不足為奇
Why Now? 遲下又新東補選,準備岩架喇!
揀定影武者,印假身份證,差唔多

到時立法會補選,投票時站內主任問你拎身份證 你拎得出
佢對住個表劃一劃
個戲子又睇落差唔多樣
主任都唔會細心check容貌,
OK搞掂,你可以入去投票喇
投完,走得

到本尊出現投票,嘩畀人投左既!?
無問題,投多次,大不了cancel前面第1次
但好多長者本尊唔出現,所以不會大量拆穿
又捉唔到影武者,影武者根本無罪責,一早過左關返左去啦

任務完成
可以操縱結果

之前可能要靠長者畀資料地區大黨議員 集團先有data去冒
依家成個Excel一氣過 18歲到100歲既人既data都有 大把data去冒 不止長者

集團醒目啊

第一張票入咗票箱,可以點CANCEL?

係wo
等睇屈鳩泛民偷

咁使咩偷wo

偷到咁揚太低手

唔多信美帝做

所以我會估係私人機構做多D,至少係動機上會有直接既得益。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞