[now突發]選舉事務處遺失兩部有1200選委資料既電腦

512 回覆
181 Like 2 Dislike
有晒最準確既選民資料、選委資料同加埋近年選舉結果,分分鐘模擬埋普選結果都得呀⋯⋯
你班友係咪白撚痴嫁
部電腦裝住個人資料
唔係個1200張票呀
點撚樣查邊個投比邊個呀
仲講緊365 777

全港選民電話、地址等個人資料先係主菜

仲1200

果1200人名單根本係公開

帶得去果度既電腦會得份名單咁簡單?
係有鬼既一定係偷有投票結果果部喇

早啲訓啦小學雞,聽朝要返學架
你好,X選民, 你既物業按揭貸款已被批核
有晒最準確既選民資料、選委資料同加埋近年選舉結果,分分鐘模擬埋普選結果都得呀⋯⋯

以共產黨resources 起哂每個選民底再玩配票
放曬啲資料入Notebook,好兒戲咁 選管會啲電腦有幾多份Copy

馮華,我屌你老母

根本唔可以有offline copy,每次嚮街remote login睇啦,一分鐘唔用就自動logout,普通公司仔都唔會容許個sale屎拎住所有客的資料通街走啦
以後記得早d去投票,唔係會比人投左先

一早幫你搬咗屋,種咗票去第二個選區啦!
On9 不記名投票 比你拎到有選舉結果果部腦咁又點 都唔會知邊個投比邊個架啦 點撚樣清算呀

仲模擬?
直頭有真普選喇
你班友係咪白撚痴嫁
部電腦裝住個人資料
唔係個1200張票呀
點撚樣查邊個投比邊個呀
仲講緊365 777

全港選民電話、地址等個人資料先係主菜

仲1200

果1200人名單根本係公開

帶得去果度既電腦會得份名單咁簡單?
係有鬼既一定係偷有投票結果果部喇

早啲訓啦小學雞,聽朝要返學架

你又有乜高見呀幼稚園小朋友?
咁努力幫共狗淡化
收左好撚多五毛呀?
會唔會幫三百萬選民借財仔?
放曬啲資料入Notebook,好兒戲咁 選管會啲電腦有幾多份Copy

馮華,我屌你老母

根本唔可以有offline copy,每次嚮街remote login睇啦,一分鐘唔用就自動logout,普通公司仔都唔會容許個sale屎拎住所有客的資料通街走啦

呢個政府真係痴撚線。

有啲公司連收 email 都要 VPN 用 RSA token 返公司先收到!
diu

邊個選區投民主派多,樓都幫你加按或賣埋!
點解咁高調話俾人偷咗?

以共產黨resources 起哂每個選民底再玩配票

Big Data

中共版雷動計劃
快D去淘寳睇下有冇
成班小學雞
首先好明顯唔係為抽後算賬/中共偷資料
1.根本冇可能知你最後投邊個
2.中共要資料政府一早過曬料啦洗搞大到咁大件事

結論
1.d資料一定唔係經server攞
2.件事係真既話9成9有內鬼

疑點係既然1200選委同所以選民資料係分開點解要帶後者
唔係save 落個excel 咁on9 下話

唔係重可以點呀 啊哥
你去立法會投票 咪又係一大個表 畀人劃劃劃架姐

拿我咁睇︰

Save落Excel 不足為奇
我覺得某大集團 直接派人偷全港選民資料
用來製造假證件 搵人冒充選民 代為投票 不足為奇
Why Now? 遲下又新東補選,準備岩架喇!
揀定影武者,印假身份證,差唔多

到時立法會補選,投票時站內主任問你拎身份證 你拎得出
佢對住個表劃一劃
個戲子又睇落差唔多樣
主任都唔會細心check容貌,
OK搞掂,你可以入去投票喇
投完,走得

到本尊出現投票,嘩畀人投左既!?
無問題,投多次,大不了cancel前面第1次
但好多長者本尊唔出現,所以不會大量拆穿
又捉唔到影武者,影武者根本無罪責,一早過左關返左去啦

任務完成
可以操縱結果

之前可能要靠長者畀資料地區大黨議員 集團先有data去冒
依家成個Excel一氣過 18歲到100歲既人既data都有 大把data去冒 不止長者

集團醒目啊

邊個選區投民主派多,樓都幫你加按或賣埋!

清算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞