[now突發]選舉事務處遺失兩部有1200選委資料既電腦

512 回覆
181 Like 2 Dislike
依家搵番都無用啦,今時今日既科技,偷嗰個要backup晒啲資料洗幾耐

過2日部機會自動走番出嚟
【明報專訊】還有兩星期便是第三屆特首選舉,全國政協常委何鴻燊不單認為角逐連任的特首曾蔭權能夠高票當選,而且相信當日的「白票」會少於10張。何鴻燊警告800名選委,投白票等同不尊重自己,他又說﹕「我跟你們講,你們以為投白票就無人知道?一樣知(道)!」他強調「一定有辦法」知道誰投白票,但記者追問有關方法時,何鴻燊則大賣關子﹕「我不會話你聽!」

全國最大的______
777架洗頭艇

係全港選民

擺明係清算果三百幾個薯粉

民主派嚟,洗鬼查
依家係全港選民資料都比人偷埋
點解1200人選舉要拎全港選民資料去?
依家搵番都無用啦,今時今日既科技,偷嗰個要backup晒啲資料洗幾耐

過兩個鐘都搞掂啦,然後求其話職員帶左番屋企,資料無外洩 立法會議員強烈譴責,建制護航,最後不了了之 呢幾年呢個劇本用到爛
我係選民喎

可唔可以告鳩政府疏忽 ?

得, 好大機會刑事
疑問一點解電腦係亞博
疑問二 點解琴日要有電腦有晒全港選民資料
好彩冇登記做選民

過兩個鐘都搞掂啦,然後求其話職員帶左番屋企,資料無外洩 立法會議員強烈譴責,建制護航,最後不了了之 呢幾年呢個劇本用到爛

大家又可以被投票
其實係好撚大獲
但香港地 政府野大事化小 小事化無
一切跟劇本進行
好彩冇登記做選民

屌你老母

屌你老母
賣資料都fatfat啦

大家又可以被投票

投票門大嘈兩句,當選既人就變既得利益者唔理件事,落選既就無權力去理件事 完。
真係正撚到仆街!
自編自導自演

咁耐都係得now出新聞
毒果日報呢

大家又可以被投票

投票嘈兩句,當選既人就變既得利益者唔理件事,落選既就無權力去理件事 完。
渣架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞