[now突發]選舉事務處遺失兩部有1200選委資料既電腦

512 回覆
181 Like 2 Dislike
有冇人知政府多數用咩手提電腦,定係會用特製去裝啲敏感嘢

以前見lenovo多, 而家唔知
我唔認為佢地細心到識用特製電腦裝敏感嘢
其實中共要拎呢D資料洗咩偷?出聲就有啦 所以我覺得呢單野唔係中共做
好唔得閒,嚟緊呢幾個月都應該好戲連場,睇少眼都驚睇漏場好戲,似乎好多人都唔知新勢力係好鍾意先引蛇出洞,繼而一網打盡
怕咩呀,要入密碼先開到file 架
全港選民個人資料無證據外洩!

拎到機 慢慢爆有幾難

Apple 果d 係撞夠唔知幾多次就會self-destroyed
但我唔認為政府既it 有咁高水平

只要夠快係佢刪 data 前快過佢比個signal 就唔會刪除可以再試過
仲信香港政治
過左一日有多,班重案警犬仲未有消息拉人

拉唔到偷果件都應該去捉負責管理部電腦果班垃圾公務員,同埋亞博班保安都應該捉埋番去啦
過左一日有多,班重案警犬仲未有消息拉人

拉唔到偷果件都應該去捉負責管理部電腦果班垃圾公務員,同埋亞博班保安都應該捉埋番去啦

亞博:鳩知你放貴重物品。最後全都人賠三百。三日後全香港人都破產
冇two factor authentication.....廢
認真 可唔可以向政府追討損失

追返個首期返黎著草都好

集體訴訟,上車不是夢
其實中共要拎呢D資料洗咩偷?出聲就有啦 所以我覺得呢單野唔係中共做

不是肛派
點會有人覺得係用excel 裝住
聽日繼續返工
一打你個名 就搵到你地址同名。 諗起都驚
等睇屈鳩泛民偷
有心人就可以無限種票
轟芽
一打你個名 就搵到你地址同。 諗起都驚

一打你個名 就搵到你地址同。 諗起都驚

好事 投完都系DQ架啦 帮我投埋 唔该国家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞