[now突發]選舉事務處遺失兩部有1200選委資料既電腦

512 回覆
181 Like 2 Dislike
新聞只係煙幕
首先諗一諗成件事根本唔合理

喺後備點票站有兩部手提電腦裝住所有選民嘅資料。而呢兩部機咁岩唔見左。

首先點解呢d個人資料兒戲到擺喺兩部電腦入邊。
其次就係明知呢兩部野咁重要都保安做咁差!
再者就係選舉琴日中午已經知結果 但點解而家先有遺失嘅新聞流出!

諗一諗件事根本唔合理 假設係比普通賊偷左 咪曲線話比佢地知入邊有重要囉?

一係就係單新聞隱藏左其他野
一係就係用單故弄玄虛嘅野黎轉移公眾視線
777架洗頭艇

係全港選民

擺明係清算果三百幾個薯粉

民主派嚟,洗鬼查

民主派326票,但薯片有365票
扣咗民主派有幾十人投咗胡官或白票或冇到場,即係有70-90個建制投咗薯片
早上清場,下晝先發覺唔見!

自己坐飛機去北京都大把時間剩!
飛緊去北京

咁多個鐘,一早到咗啦!

喺中南海啦!
又咁岩果度拆曬cctv
痴撚線嫁 全港選民資料?
定一話林鄭其實係冇777咁撚多
選舉處有支那內鬼
知道後備票站有晒資料任拎

點會無支那狗, 不過今次選委會有人都睇唔過眼
飛緊去北京

咁多個鐘,一早到咗啦!

喺中南海啦!

喺美國有集體訴訟
中聯辧又偷電腦
屌你成班廢柴,呢啲咁重要野點可以有offline copy通街拎
點解部咁重要既電腦可以冇tracing
id, name, address, ph no. 今次想點玩都得
真係電腦大爆炸 中國共產黨萬歲
成部電腦唔撚見左 會唔會咁撚癲呀
中聯辧又偷電腦

駛撚偷咩 一早比晒料啦
準備大把人層樓冇啦啦賣咗,借咗銀行大筆款項。

冇啦啦爭十幾張信用卡數。

爭晒咁多個台電話費。

分身去咗好多公司打工。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞