《魔雪奇緣2 Frozen II》

1001 回覆
100 Like 91 Dislike
冰條俠
剪左頭髮結埋婚收左山啦喎
後續動畫又有返長髮啦
終身未婚既係一世,二世係而家既英女王。
kristoff係前面,有三隻灰色馴鹿係後面嗰幕好熟。係咪beatles cd cover 之類
我都明點解有少少冷飯。好似唱歌變身同結冰等姐妹救都係第一集套路。不過我ok
好撚夾
Sooorry,自膠
多謝巴打糾正
賣公仔
癡線正到
最好聽反而係媽媽唱All is found 👍🏻搖籃曲👍🏻
Lost in the woods都正

tangled個結局一早set好左
呢套timeline set係結婚前 話有返magic hair 反正要SET任disney set架姐
我已經入場睇左三次 三次都喊
識得個法國fd 佢整嘅
即刻save低哂白色嘅女皇真係好靚
我都覺得d唱歌位太多同唔自然。凌晨唱歌我都諗會唔會嘈醒其他人,佢elsa仲要係靜靜雞出門唔想嘈醒anna,但一行出去就唱歌
我都覺得結局麻麻同冇咩高潮位。elsa救城可以寫長d 。同埋我寧願佢救唔到城或者淨係救到一半城,elsa畀水淹沒。anna同眾人都睇到一切。anna跳落海救elsa但好遲未上黎,眾人絕望之際隻水精靈帶住佢哋兩個衝出水面。elsa醒返之後見到個城摧毀左覺得好自責,但anna安慰佢眾人講出真相,自己阿爺幾衰,佢哋欠左d族人,同埋而家重新開始重建家園之類。最後elsa推舉佢anna做公主,自己留係部落嗰邊。d精靈都幫手重建王城,完。
見好多人鍾意Elsa,係咪得我先講得其實佢先係唔理後果橫衝直撞嗰個出左事又要個妹救
係Queen既Bohemian rhapsody
good ending
最鍾意Do the next right thing
好啱香港
係咪冇imax 3d ? 想睇多次英版

第一次睇絕絕絕不建議睇4dx,d效果好阻礙睇劇情,會整飄雪泡泡個d,但會無啦啦有吸塵機聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞