《魔雪奇緣2 Frozen II》

1001 回覆
100 Like 91 Dislike
elsa同anna只係個超級姊妹控
唔係掛 見到句 想見你 即刻笑咗出嚟
Elsa既童年回憶99.99係手套

原來每年佢都期待Anna畫隻Olaf俾佢
日本都有frozen land? 唔係香港迪士尼咩?
對於frozen主題,香港迪士尼可唔可以做得成熟向少少,如果個機動遊戲做得太幼兒向,我地呢班大人fans去玩搞到好on9
同埋俾返frozen劇場我地香港fans
其實首首歌都好聽但係搵唔到一首係最震撼既歌 1就有let it go 2就難搵到 因為首首都咁震撼
Elsa...

根本就已經死咗,而家個小白係Anna有自閉症幻想出嚟
屌你

有冇人發現其實由Elsa造出黎d精靈 Olaf Marshmallow 同個d細細粒,都係Elsa黎

Olaf=對Anna既愛
Marshmallow=對外界既防衛
細細粒=Elsa賣可愛
同「父親大人」咁
即係點?
幻想下呢句係Elsa講

i love you

Elsa 智商真係超高,Olaf先會成個哲學家咁
鋼練
父親大人可以說是一個沒有性格的人造人,因為他將自己的七個性格(色慾、強欲、怠惰、暴食、嫉妒、憤怒、傲慢),分給七名人造人,使他體內沒有這七個性格。
自從Elsa閉關,Anna每年畫olaf俾佢
而家Elsa將olaf實體化,即係就算自己不在,都有我既靈魂陪伴你,愛你

你覺得似唔似
我去過一次香港迪士尼搞既frozen活動,係song along黎,又冇人跟住唱,勁老懢

我都想成熟少少,但係一睇香港出果啲週邊就知道99%係兒童向
所以Olaf唔明自己up乜,但好大智若愚

教識佢識字,佢除左識玩有口難言,第2樣野就係睇冷知識

有Elsa既好學特質
然後我係超級Elsa控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞