《魔雪奇緣2 Frozen II》

1001 回覆
100 Like 91 Dislike
有冇人同我一樣覺得聽show yourself嗰陣震撼過into the unknown
覺得show yourself先似主題曲
係 糖妹唱
all is found 同show yourself
今集戲情無重點睇完都唔知講乜
les你老母 佢講左兩集想自己一個 做咩要佢同人一齊
Lost in the wood 都好聽

片尾有彩蛋
你放心,世界末日都唔會知Elsa係咪les,迪士尼先唔會咁蠢斷自己米路

都唔該唔好俾個男人佢,個d乜7 jack死撚開啦

有冇人同我一樣好中意All is found好好聽
The Next Right Thing 最好聽
片尾嗰個version正過阿媽唱,阿媽ERW唱得太有靈性
Jack 都未係最on9 有人配Hans同Elsa先癲 屌佢老母話咩Hans道歉之後Elsa就原諒佢又同佢一齊 心諗做乜撚野不過今集表現左Elsa有幾咁憎Hans
阿媽係Show Yourself嗰陣出現唱歌 我直頭忍唔住跟住Elsa一齊喊

點解upload唔到gif
唔好意思 借個位嚟

[Poly手足集氣區]一人一句支持Poly留守者!
https://lih.kg/1750041
我都以為未死
Hans根本係路人黎
求神拜佛disney千奇唔好整個皇子俾Elsa
唔好聽嘅說話都想講

歌我冇咩意見 都係唱歌交代故事心情之類
但個人認為第二集個故事真係差過第一集好多… 感情建立上好夾硬嚟
不能否認係佢一直要向小朋友方向發展 但第一集反而冇走得咁偏
小朋友向同大人向嘅平衡做得好好多 第二集變得有d老土
除左老豆老母同olaf個兩個位真係有少少感動之外 其他位都懶係感動
anna睇到中間我已經開始炆炆地 好心你冇能力保護自己就唔好得個勇字啦
上集我會俾7.5/10 今集真係得5.5/10

今日二刷d細路全部cosplay,今集d阿爸阿媽又要買多幾多套衫
有無多啲高清
我有好多不過upload唔到
反而覺得呢首Kristen Bell唱得好好
D詞都唔差
仲代入左落香港度…feel到嗰種唔知未來係點但知道要振作 and do the things right/ do the right thing

Sor諗多左
其實都幾失望㗎,上集你睇多幾次會發理全部元素都係統一連貫,每段劇情交代時間啱啱好,可能真係鬥木咁用12年鬥套1出黎,應該估唔到有咁空前成功。

Jennifer Lee因為Frozen升左職,要睇住更多disney卡通,今次套2應該放左好多位俾其他人做,歌方面已經少左又唔係全部由Lopez夫妻全權作曲,搞到2有d不倫不類
已經等出bluray
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞