《魔雪奇緣2 Frozen II》

1001 回覆
100 Like 91 Dislike
frozen 1 coronation day 有剪左頭髮既長髮背影出場
Elsanna黨報到,我21號入場睇左兩次到依家都唔係幾接受到個結局...

我兩次都睇英文版,想三刷,睇唔睇中文版好
迷霧 四條柱大陸上唔上得架
啱啱睇完第五次 唔好睇中文版 配音除咗糖妹少爺占其他都好hea
Elsanna就靜靜地啦

五大元素 缺一不可
我覺得。。。Anna 心中最高都係Elsa

有本類似Anna日記既書仔有下面個頁

靜靜地...

屌 做咩個個都想佢變gay
佢變左gay咪唔會愛我
本身以為我一日睇兩場已經夠癲,小妹甘拜下風
睇完imax返唔到轉頭,點解香港冇imax 3D架...
P.S.見到各位Ching啲figure就覺得自己信仰唔夠,要課多啲金
Elsa以外全部都係公廁
你睇下白雪,1個打7個啊
佢係神,愛眾生

Jennifer Lee話Elsa is too shy, not ready for relationship
我一世人最大嘅遺憾就係第一集冇入場睇 所以我而家點都要睇返夠本
呢度夠唔夠膽組團睇
sh....靜靜地...
仲以為ELSA可以用果四隻類似翼咁既野做傳送/飛既能力

最好笑係kristoff 話佢地會死,anna係會奮不顧身咁搵elsa
分開左十三年點會唔緊張
咁多elsanna,真係唔明點解要抽走i seek the truth,明明係elsa anna對唱
我次次睇我都攬住隻Elsa毛公仔
呢個我真係睇唔透... 明明首歌可以推進劇情又有對唱
結果比Kristoff唱左成首歌,仲要勁多鹿,我入場係睇Elsa 同Anna唔係睇鹿呀
有乜所謂
上一集for the first time in forever 對唱好感人
聽講作曲人話本身前期諗住用呢首,但最後都係用左into the unknown
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞