budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
用緊pm0.3 心郁郁想換 iloud 值唔值 會唔會差唔多
同問, 用左a2 6年, 屎忽痕想換
想買MM for PC 同 PS4 但係佢冇optical input 我係咪要買個轉插?
較大細聲會唔會好麻煩? 出接 bluetooth connect 電腦音質可接受?
想問下sound bar同呢啲喇叭主要好壞係咩?
係咪普通喇叭音質好啲,soundbar就可以立體性高啲?
OFF TOPIC 一下
想問Edifier R1280DB d聲得唔得
我見個樣好吸引 同好多正評
試下咪知
諗住今日買其中一個
另外想問,iloud mm connect電腦係用藍牙?
線或藍牙,black Friday 200usd free ship唔知依加幾錢
仲係,只係我諗緊買佢定sound bar,新手唔識
用藍牙會唔會差啲?
我都係用緊pm0.3 因為低音真係唔夠所以換 同埋又放唔到5吋以上
今日到貨 收工可以用
巴打幾時買?
Iloud轉壓點轉?
會唔會買支架用? 定就咁放係枱用?
你地買咗咩
上網睇係8字頭入火牛,所以買咗條 28蚊
我都係今日到貨,所以未試,不過我估係work
唔係好明成個process
呢條係連接火牛嘅ac cable,而火牛同ac cable係可以分開
因為美國插頭同香港嘅唔同,所以一係你買個小adapter,用返原本條ac cable插原裝火牛
一係你就好似我咁買呢條線照插原裝火牛,而唔洗用小adapter

有錯請指正

左下角分別係cable同火牛,可以分開的
剪走左個兩腳頭,出去買番個三腳插頭自己駁番兩條線(L 同N)入牛前係100V-240V 所以換插頭就搞掂。唔識換或者驚既咪去鴨記買個兩腳轉三腳adapter .

利申:電工B牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞