budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
估唔到個post仲浮緊
成班敗家仔
有冇mm既賽後報告
爬文完個個都用緊
搞到我依加都心大心細
想問有咩平平哋嘅USB DAC 配ILOUD MM 好
同求
你咪睇多幾次屌mm果啲comment,mm唔係無敵
睇過啲幾百蚊嘅又好似同直插電腦冇咩分別
貴少少就已經要千幾兩千蚊
LSR305 好聽d,比較清晰開掦鮮明
mm 好似有少少焗住咗咁,不過考慮埋體積,就絕對可以收貨
唔知幾時先會變返US$199...
剛剛先過Black Friday
我就無等啦
Amazon UK少少特價都買
想請問呢以下 2 款同 iloud 比如何?
我見減緊價
Klipsch R-41M (USD 139.99)
Klipsch R-51M (USD 214)
其實係要細 desktop size 先揀 iloud mm, 如果有大把位就好多選擇 la....
你啱。
我只係感到原post話 mm對LSR305,講到 "mm有過之而冇不及",係吹大咗
一起身攞部ipad 駁藍牙播歌, 攞黎插電腦同ps4打機,練野錄音/拍子機擺出黎播冇乜投訴
位置所限. S350DB擺完. MAIN前面擺MON好似浪費左
買S880DB 會唔會都係一個唔錯既選擇

個人乜歌都會聽
但BASS 唔想會拆

藍牙 / 插電腦
Spotify / 第一身射擊
推一推post上去先
我見美森減緊價
Klipsch R-41M (USD 139.99)
Klipsch R-51M (USD 214)

呢2隻如何
如無意外下次減價會係5月尾
想去試音響
但無乜舖有擺出黎

有無舖推介
我之前都係2選1, 最後簡左S880DB, 無後悔
聽人講sound card衣家無乜用 直接買dac係咪好啲
本身有隻scarlet 2i2 駁出黎啲聲聽落可以 仲洗唔洗買DAc?

利申啱啱到隻iloud
有你呢句就安心
我係荃灣買, 果到有得試. 你可以試完先決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞