budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
係黃金求其買咗條8字3腳power線
呢d線有冇好壞之分?
有分 有啲係大廠出品
但我都係是但買 實淨 插頭有fuse 無崩就算
咁用原裝線 , 補個轉插係咪仲好
用緊3蚊既轉插
想問下audioengine HD3好唔好
同價位仲有邊隻推薦
我比較少聽歌多數睇動畫
感覺轉插好易鬆
除非你買下面依啲成個吉入去上螺絲

但換8字線一樣操作正常
Mtm最平做到200美金一隻?
筆直 HKD500 或以下
要求: 首要體積細(可以連2個喇叭仔既..總之越細個越好)
次要 滿足筆直同體積後音質越靚越好 (其實我無乜音質方面既要求)

各位巴絲有冇推介?
topping d10 特價449 人仔,衝唔衝嚟配隻mm 好
原本幾錢
我想問下你用咩推e25hd
我用notebook soundcard推部機d 聲垃圾過iphone連藍芽
然後試下用電視推但聲又同藍牙好似無大分別。
煩惱要唔要買隻dac但部e25買番黎都係一千蚊貨仔。
499 暫時見taobao 已經係最平,見減價空間好似唔大
JBl Pebbles
點解我聽唔到有底噪
長期用轉插會唔會危險
買返黎插住後我無熄過
smsl 都有款 under $500 同有得較 volume... 諗緊買唔買埋
而家 soundcard 出如果 mute 左其實係有 noise 的.....
【包邮英标三脚转换插头转换器香港澳门马来西亚新加坡旅行转换插座】https://m.tb.cn/h.exGiCKP?sm=417692 嚸↑↓擊鏈﹏接,再选择瀏覽●噐○咑ぺ鐦;或復ず■淛这句话¢WHJ6YzQ3DV0¢后咑閞👉綯℡寳👈

唔係講笑,堅平
香港都係 $5 個左右姐....
轉插我都有... 不過諗諗下好似換牛線安全D..
因為我係長插電腦用
係。成日D火花閃到個原裝頭黑鳩晒
而且而加係買條線。唔係買個牛
Sony電視都用個8字線。準備攞黎用
D線一般幾銀到...打定個底...
琴日有間野收到108
好在V數唔岩
2年前入左20個依加都未用哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞