budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
本身用緊edifer C3..唔知會唔會差唔多?
基不可失, 即刻落單, thx ! 終於可以換左對 jbl pebble
一樣係jpl 轉mm
呢隻好j好多
升高左對 speaker
師兄你e個支架邊到入手?
唔好負評我
我都係.... 用支架升到耳仔水平, 再加個 CS4398 chip 既平 USB DAC.... 真係完全兩個世界
有無幾有蚊平dac推薦定平係哂鳩氣
打算入手mm
個分別大唔大
用緊Yamaha nxn500,有冇dac推介?
3.5k內有冇喇叭好過佢?
你可以靠低個頭耳仔同 speaker 頂水平去 feel 下有冇分別先
好似都要成100usd喎?
有無推介呀

macbook裝左個plugin, 跟住上網啲setting黎set啲聲出左
但係tools bar 同條7頭 touch bar (mac撚應該知)
無左個volume制校大細聲,disable左
係咪要買舊dac黎幫佢

sorry for 1999
買左個不知名牌子5 舊樓下果 d ja... 但求冇 background noise 同好過 onboard sound card 就算
唔關touch bar事
我2015機用mulit-output device做output都係較唔到大細聲
我唔知你用咩plugin
但我係用soundflower 2ch黎出
介紹不知名牌子型號黎
求iloud mm 平DAC 唔想有background noise
有無咩平嘅咪介紹?用黎打機傾計
本身諗住買耳機攪掂,但見到個po攪到入坑買mm
香港/amazon/淘都得
鴨遼街同款$80 一隻
如果我同時有ps4同pc
係咪RCA直接去個mon既3.5 audio jack到就OK?
mon個audio output會唔會好雞
聖誕有無咩dac優惠可以夾個illoud mm
可以用hdmi audio extrator
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞