budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問點將隻MM掛牆? 想掛係電視上面, 因為冇電視櫃
TAOBAO 唔識搵><

THX Ching
我認真問聽佢D歌就會聽到分別?
因為我真係唔識佢
日日返兩份工累撚到無人生
有無人用過hd3 同a2+ 比?
我鐘意聽佢啲歌,咁個感受比之前個濕尻那巴好
跟大隊買左IMM 電腦直出同藍芽我覺得都唔錯
普通電腦用真係有需要DAC咩
平時都係上youtube kkbox聽歌同netflix
學無間道播被遺忘的時光試聲 已經覺得好好聽
早左8日到
比平時用開隻jbl pebbles既聲闊好多,包耳好多(唔知點形容)
好正
請教下後面EQ制有咩用?
desk Mode俾你喺枱又近牆用
lf就減低頻
hf就近高頻

不過建議跟#569 連
咁就後面乜都唔使較都好撚正
遲咗買唔到
有冇巴打買完唔啱用可以讓比我
之前睇過都想試下用,但睇唔明
我用mac os,禁入去mac用條link去左youtube
係咪姐係download youtube下面條link個soundflowerhttps://rogueamoeba.com/freebies/soundflower/
個時見到個post吹奏得咁勁 心大心細
之後貴返就後悔
Iloud 有個大問題 就係每次開電腦要再禁connect

之前買d藍牙喇叭都會
同埋Eq大家都係desk? 另外兩個冇set?
Bass 好似唔多夠
iloud mm d電流聽係咪無得解決
雖然得好少
今日終於收到,千零蚊無投訴,正
頭先唔小心開住unplug個3.5mm
重開speaker後 個port noise大左好多
點算
不過藍牙4.2 SBS 好似連320kbps 都去唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞