budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
隻ILOUD拍埋其餘4款細咁多要有低音唔好玩啦
同埋唔係每隻都做足咁多個test已經可以上一頁 比業餘更業餘都覺得呢篇文完全係哂gas
再加上320kbps
台仔真係得啖笑
比個DAC介紹黎啦
我仲爭DAC呀
巴打
驚直插主機板浪費
咁撚大隻
開箱文?
https://www.youtube.com/watch?v=DHloPS7UjWQ

Scarlett 2i2 3rd Gen
https://focusrite.com/usb-audio-interface/scarlett/scarlett-2i2

amazon買平幾十USD
不過乜都唔識,要請教玩開既巴打
Dac呢啲睇價買就算啦
樓上El dac z review zeos好熱愛
TOPPING DX3 PRO, d10.
Drop sdac
Aune s6 pro 自己用緊舊版,滿意既
唔想買到頭大身細呀嗎
Marantz HD-DAC1 正呀
其實隻Scarlett 2i2 3rd Gen係唔係算唔錯
可以玩埋錄音
唔洗決定了
JDS隻DAC變返原價了
我唔急買住 雙木m100 taobao價都係差唔多
試下張xonar dx得唔得先
我而加只係係
Scarlett 2i2 3rd Gen
D50s
JDS DAC
三隻唔知要邊個
應該有發燒友會覺得二千蚊求撚其...
唔識
我驚隻scarlett係玩錄音
唔係FOR我地既MM方向
本身有隻scarlett, 今晚返去駁隻mm試下, 不過上網睇scarlett 個chip無CAD咁靚.
期待今晚巴打既報告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞