budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
請問分開買? 小弟睇緊 DAC 加 headphone amp 一體嗰種
香港有代理,睇吓受唔受保
或者問Amazon
你想睇衣個post嘅巴打再跌多幾多錢
靚咗係加dac前後對比?
有冇平平地dac換 5舊有冇可能
imm啲聲正過creative pebbles好多 電腦直出同bluetooth
滿意
新手想問如只係用iTunes 播下Apple music 或用iphone bt 播Apple music , 冇lossless file 有冇需要用dac?
用梗KEF EGG 都幾靚聲
像真啲
啲bass好好J
同埋聽落啲聲好似歌手係中間凌空出現 唔係係兩個喇叭分開出咁 唔識形容
一屋都係marshall
由A5+降返落iloud mm配denon da300usb
iloud mm細好多但已經夠聲壓推我間房個位
不過低音仲有時時矇矇地 睇下run in下會唔會好d
如果播電腦既Apple music呢?
尋晚見到個post趕到尾班車 今日已經加返價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞