budget 2k 求電腦用既音響推薦

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Wireless 得bt 4.0 會唔會駁住Apple tv d聲好d?
電腦用3.5mm出比mm 同usb出dac 聽分別大唔大?通常聽YouTube and Apple Music only
訂左APPLE MUSIC 同YOUTUBE MUSIC 都好似唔係HI-RES 唔洗DAV 解碼或有加強到音效?
琴日見到 Cambridge Audio DacmagicXS 6700 yen 冇出手, 而家上返 12772 yen
慢咗.... 諗緊買咩DAC好 睇咗幾日就上返原價
太遲睇到了

mm 要294。。。。。。
點解唔買左先,先諗DAC
諗緊買唔買topping d50s
千中 至二千仲有咩 dac 揀?
用左幾日,無伏
底板
等緊18號收貨
聽呢首歌一開聲即刻濕晒
https://youtu.be/j4CtCiotXRU
日本運費貴到
我而家電腦係用usb駁soundbar
但電腦熄左都會有尖頻聽到 頂唔順時就要炆埋電
呢d聲用dac可改善到?
真係想買d50s想慳到盡嘅,可以去drop買做緊千五送香港,平四舊,但要等到一月中先送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞