[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
見到升完an10 d bugs 我到而家都唔敢升
舊電最好4000電
令我再一次放棄android做主機
求神拜佛咪出d on9 上代spec
我部8.1 up jor Android 10 之後配到藍牙earphone但無聲
我部機係一夜之間被up上10
android10係咪冇咗喺lock screen開相機?
開發者mode嗰到出現咗OEM解鎖
之前係冇得簡解唔解嘅
上網睇話就算fastboot都係未解到住
但係有咗個option之後會唔會有機會真係有得unlock
依家連安全性更新都delay了
變咗google 搞? 有個叫project mainline 嘅嘢
google play system update 就寫 security patch level : 十月一日
你講一講我先有印象,不過唔知依家點搞了
幾時出新機
拎返未
要幾耐

利申我都壞壞地
拎番啦
我果次即日4個鐘內有得拎
佢話有零件就即日
冇零件就要等零件番先有得整
8.1 升10 有問題factory reset 一次就會無哂問題, google 個backup 都restore 大部份野連data, so far an 10 都唔差, 手勢好用, 藍芽都無問題幾隻true wireless 都ok
用到aptx, 用電正常
oled
Microsoft 同 Nokia 將再度合作
合作關係會係MS嘅雲端技術+NOKIA嘅5G技術

Microsoft and Nokia accelerate Industry 4.0
https://www.capacitymedia.com/articles/3824463/microsoft-and-nokia-accelerate-industry-40
8.1有10月安全性更新
3.x mb
幾時先肯fix 藍牙個 bug?
藍芽係乜嘢bug?
如果係聽唔到藍芽earbuds嘅,我試過只要開工程人員模式校藍芽設定就得
LDAC同AAC依然冇得搞
爸打想問下係邊度校? 我入到工程人員模式有好野揀,唔知邊個係?
我係個earbuds 連到電話但無聲出,試過連到電腦work ge
你睇返音量果到輸出可能唔係藍牙所以連左但冇聲,另一個講法就係要入開發人員到SET
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞