[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
相信唔少用緊7plus 嘅想upgrade買8.2
外國網站傳8.2 (5G版)用S735, 賣Rs 34,999, 約HK$3,825
https://www.gadgetsnow.com/mobile-phones/Nokia-82
8.2 (4G版) TA-1234 竟然用S665.
https://nokiapoweruser.com/nokia-smartphone-ta-1234-nokia-8-2-4g-passed-certification-in-india/
S665仲慢過S660, 咁即係downgrade? 希望傳聞係錯啦
或者唔會叫8.2呢,可能係6.3/7.3咁掛
無S730或以上唔會買囉
而家Android 10 可唔可以係通話到錄音
請教一下,你地個ok google關左mon唔叫到佢出黎?我一定要著左mon先用到,變左冇q用,但又搵唔到點set..
無 暫時要mon用
而家新機有冇邊部襟跌,我部6成日跌都冇事,想出部孝子機
升咗an10 個通訊錄好撚on9
search唔到中間啲字 要search開頭個字
外國撚表示 等緊8.2
8用家表示肯出8.2未
由舊年講到而家都係冇,部flagship又冇影,唔知HMD想玩咩
老豆部7plus 唔知點解舊電差唔起
我見佢好似更新咗Android,關唔關事
定真係舊電打咗柴部機係18年4月果時幫佢出,兩年都未夠
會唔會又係壞充電口
佢本身都好鬆下,但我見插住電線,電量顯示個圖案係有轉到差電個樣,只不過係3%充唔起咁
咁樣算唔算壞差電口
又會咁黑仔新年先黎壞
nokia幾時先有2020機
哎,每次大升級實有d apps不相容
等到2046
Nokia 9.2 又年中先發怖
小米用三叔一億cmos 成像 detail 已經追到Nokia 9
Nokia 9.2 仲唔升級下相機硬件 ,好快無賣點
支米啲垃圾成像就算吧啦
用最好嘅元件整最垃圾嘅機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞