[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
連一個Android大更新都同中蟈武漢肺炎有關。
會想到乜?
唔怪得Nokia俾人話係大陸機啦
好多中蟈資金
係?咁你認真去查吓 HMD背景
其實黃維基百科都講到7788
你可唔可以冷靜吓
我唔係懷疑,我係已經知
已經新聞都講國武漢肺炎再推遲。唔係我作喎…我睇咗假新聞?
大家放長雙眼,睇係咪得Nokia受武漢肺炎出唔到Android 10更新。
- -
睇幾個po都有條白卡佬係度搞事
睇清楚,今早我睇完新聞先講句,講完有冇點搞過事?

唔係睇你咁有冇人想搞事先真?
人講你又信…嗰班人藍絲嚟架!入去睇幾多想係cmhk訂S20 ,見到都驚,仲信藍絲講野
佢本身都short short地,佢話samsung, lg, asus, sony全部都係大陸機仲要入post撩交屌
佢本身個名都臭晒,同埋都唔好咁認真同個傻嘅嘈啦,無乜意思
我Shot啲定班三星藍絲Shot啲?明明一句留言預告話三星中階以後搵大陸廠貼牌。引申而成

傻得過好多人唔知…然後唔知話人傻?
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4529/215414/1/1/137414/

我睇完呢單新聞,我照引述係搞事嘅 無野好過。我講完睇嘅人可能先係問題所在在先
zenfone6係貼牌機
小米cc都會出同款
btw你shot啲咩

你來解釋吓點可華為可以攞去註冊?
解釋得好,我啲乜就講你明,講得我唔滿意。你睇你Shot啲定我Shot多過你
唔識答?抽水你最叻 係嗎?
柒咗就認啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞