[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
你話一兩個月修左佢都話,依家8.1成4個月⋯真係好難接受
我都買d 2手前旗艦,因為做後備機only
其實淨講硬件lg v系真係我心水,都唔希望真係收皮
長插緊4張卡
唔知點解我覺得note10 lite個背面好似A71...

但係10 lite係膠面, 好難買得落手
外國評測V50唔錯,但係香港冇賣,要買就要博水貨
福仁唔係有得賣支筆咩🤔🤔
有冇師兄部7plus同我一樣成日螢幕凍結,撳極個mon都冇反應
有 兩部都係 LOCK左再UNLOCK先郁得返
我都等緊
希望粒電可以大d
上左10後就沒有了
幾時有Nokia 發佈會
呢幾日我仲有 已經up完10之後雙wipe左
power button又死死地 成日撳一下佢sense兩下同我開相機
等sony部xperia 1 ii出就換
好難再搵返有7 plus咁靚(我覺得) design既機 全部都單色玻璃料圓咕碌機身
n7p 咁樣黑白再配銅色勁靚 機身又跌極都係花一兩條痕 唔會成個爆
落係我手 就唔係跌到一兩條痕咁簡單了😌
我有兩次mon落地都爆左有一次跌埋粒lightsensor出黎唔知
換完先知無左 打電話聽whatsapp錄音都會長期黑左mon
請問7+用家 升左android 10 後d app 有冇經常幫你自動登出??? (電信, OK 之類...)

用緊256GB MICRO SD 想問有冇人裝512GB 都用到??

唔打機如果轉SAMSUNG A71 好唔好, 淨係著重相機同儲存 (A71 好似可以128+512GB)
a71影相冇防震,打拍先有,有人咁講..同埋冇無線充電,不過呢樣應該好閒
唔知街外人點睇7 .2
但係買得Nokia唔會係貪平,咁多平價大陸機
起碼都對手機有d認識
但係有認識既人都知7.2 虧
貪平但係唔接受大陸機
我買咗好多無線充電器
用唔到無線充會好浪費
HMD係咪已放棄 唔發怖新機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞