[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
你咪識得咁駁人
唔識答 認一句好難?
唔識英文就唔好獻丑啦
又有新圖呀?出咗未呀?
抽水駁咀扯開話題你最叻,我唔撚同你爭。你攞去,巴?認一句都唔制? 藍絲?藍絲最多死要面。睇你似喎
出咗未你都未知架? 你唔好理人出咗未,做乜自己設計嘅野,人哋可以攞去註冊? 唔好扯開咁遠講其他,識就答唔識就認。
唔想再睇你只識抽水駁咀扯開話題嘅人廢話
你都未答到我其他廠出咗同款機未
又九唔答八
好難同你溝通到
又扯開話題
又扯開其他野去講啦你呢啲招數幾時先唔再用?死蠢咪認咗佢囉。淨識駁咀拉開話題你識啲乜?請問,用廢話回我又勁快…
咁你都未有實際證據證明zenfone6係貼牌啦
好簡單,我問你先你唔答咪話唔識答囉。咁就完?你死拖其他野以為我又中計?然後用你扯開話題講贏我嘛…你啲套路有冇新招啊?
講到廢話你快啲
套路
咁小米同華為出咗機未呀
講你知,你咪識得答囉?你唔係蠢成咁,氹我幫你答?
答啦,點解華為可以攞咗zenfone6個設計去註冊?
拉去講出咗機未?好重要架?但我係問你點解華為可以攞去註冊喎,你答咗我先啦!唔識答,講一句:唔識好難?兜嚟兜走?巴嚟架…
我唔敢認 我唔係 無你淨識抽水駁咀用廢話拉開話題快啊
華為依啲仆街公司有咩做唔出?就同你一樣
我唔理華為有幾仆街,呢一刻淨係見到你唔識答 都唔敢講,你係巴?剪咗啦

加多個camera又唔係貼牌機
https://www.notebookcheck.net/Huawei-may-have-patented-a-triple-flip-camera-phone.448211.0.html
內文有寫明係oem唔係odm

一句唔理就大曬
咁你都唔係巴啦
你都唔理咁我都唔理啦
反正大家都知你咩料
咁你答到未,點解華為可以攞咗Zenfone6去自己註冊。又拉門話題,你用返華為去註冊篇文我睇做乜啫? 我放得幅圖一早知啦!
你識唔識答架? 唔識答好快講句唔識咪得囉。無聊無女你屌?搵我搞
咁樣我又凸顯到你畀大家知你份人。有所謂?
其實文中講嘅oem你真係明佢講緊乜架?
其實佢用緊咩機
個個牌子都話 中國貼牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞