[男人的浪漫 24]Nokia Connecting People

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
我岩岩升左,都係咁
你解決到未?
reboot 咗幾次
將有問題既 app reset
係我準備整蠃機剷晒既時候
佢得返 🤡

暫時用住先
反正叉電位壞壞地都命唔長欠久

不過用開個 gcam 都係唔得
可能用Microsoft surface duo
不過都係要觀望下
買軟件啦,我用total commander for exfat/ntfs
好唔好用
用緊7plus 想等8.2 但又冇乜消息 轉8.1會唔會好不智
個mon右上角入面一埋紫色同電視雪花類嘅野 已經睇唔到幾多電了
正正常常咁 唔好強求咁多 反正都係2000幾嘅課仔 又有8仔
我有啲想知7.2嘅qc有冇改善
因為7.2應該係轉咗OEM做嘅
Nokia 一向係OEM 俾富智康架啦。
今年轉咗,上兩年富智康做hmd代工生產蝕到仆街,2019年開始會轉用唔同代工廠,好似剩返功能機係富智康生產
新代工已經喺nokia 3.2同4.2用緊,有台灣表面黏著科技有華勤等等,唔知qc如何

https://www.nokiacamp.com/tsmt-hmds-new-manufacturing-partner-india/
自己半個仔都唔用自己生產線???一係鴻海轉移緊產能,要留返俾Apple
都係睇定少少先
7+無疑係最bargain又有咁上下攝影質素
但係QC係硬傷。。。
所以想知7.2有冇啲暗病之類嘅問題
好似7p個wifi問題咁,都煩咗成版android os version 都搞唔掂
暫時無乜問題
開始貼牌生捱?
華勤同聞泰兩大大陸ODM廠造工唔錯嘅,不過兩間大陸廠嘅印度新廠開業無耐,QC未掂。
小米、ASUS都好似有啲機係印度生產。之前小米部poco造工好差
到而家仲未support exFAT
好似話2月中發表?
睇埋mwc先啦,而家8.1都斷貨啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞